Избор на език
FULL-DISKfighter

Екранни снимки на FULL-DISKfighter

Можете да уголемите изображението, като кликнете върху него.

Екранни снимки на FULL-DISKfighter

Започвате тук
Интерфейсът на FULL-DISKfighter е бърз и много семпъл, представящ състоянието на вашия твърд диск. За да оптимизирате и почистите вашия твърд диск, можете да изберете всеки един или всички от достъпните инструменти и да стартирате изчерпателен анализ.

Екранни снимки на FULL-DISKfighter

Бъдете организирани!
FULL-DISKfighter ви позволява да контролирате употребата на вашия твърд диск с лесния инструмент Организатор, който анализира, дефрагментира и реорганизира файловете, за да ви предостави веднага повече място на вашия твърд диск.

Екранни снимки на FULL-DISKfighter

Персонализирайте вашето сканиране
FULL-DISKfighter ви позволява да изберете местата, които искате да сканирате на вашия твърд диск за файлове, които може да искате да премахнете, като стари файлове на Windows и регистрационни файлове. Изпълнението ще бъде изведено на удобен интерфейс.

Tips for Avoiding Being Filtered by Spam Filters

По-малко е по-добре!
FULL-DISKfighter ви позволява да прегледате дублиращите се файлове, които са ненужни и заемат пространство на вашия твърд диск. Имате опцията да изберете единични файлове или всички файлове и да ги изтриете от вашата система. Запомнете, че нищо не се почиства или премахва, без вашето съгласие!

Екранни снимки на FULL-DISKfighter

Изхвърлете боклука!
FULL-DISKfighter ви дава възможността да прегледате големите файлове, които заемат място на вашия твърд диск. Имате опцията да изберете единични файлове или всички файлове и да ги изтриете от вашата система. Запомнете, че нищо не се почиства или премахва, без вашето съгласие!

Microsoft Gold Certified Partner

Опитайте безплатно сканиране и вижте как FULL-DISKfighter може да освободи място на вашия препълнен твърд диск!

FULL-DISKfighter работи с
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

и
Windows Vista & Windows XP

Гордеем се, че сме

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner