Επιλογή γλώσσας
FULL-DISKfighter

Στιγμιότυπο οθόνης του FULL-DISKfighter

Μεγιστοποίηση εικόνας με κλικ επί αυτής.

Στιγμιότυπο οθόνης του FULL-DISKfighter

Ξεκινήστε εδώ
Το περιβάλλον εργασίας του FULL-DISKfighter είναι γρήγορο και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ενώ σας παρέχει την προεπισκόπηση του σκληρού σας δίσκου. Για να βελτιστοποιήσετε και να καθαρίσετε το σκληρό σας δίσκο, μπορείτε να επιλέξετε όποιο από τα τέσσερα πολύτιμα εργαλεία ή και τα τέσσερα για να κάνετε μία εκτενή ανάλυση.

Στιγμιότυπο οθόνης του FULL-DISKfighter

Μείνετε οργανωμένοι!
Το FULL-DISKfighter σας επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα τη χρήση του σκληρού σας δίσκου με το απλό εργαλείο Organizer που αναλύει, ανασυγκροτεί και αναδιοργανώνει τα αρχεία σας για να σας παρέχει άμεσα περισσότερο χώρο στο σκληρό δίσκο.

Στιγμιότυπο οθόνης του FULL-DISKfighter

Προσαρμόστε τη δική σας σάρωση
Το FULL-DISKfighter σας επιτρέπει να επιλέξετε τις περιοχές που θέλετε να σαρώσετε στο σκληρό σας δίσκο, για τα αρχεία που ίσως να θέλετε να διαγράψετε, όπως τα παλιά αρχεία Windows και τα αρχεία καταγραφής. Η πρόοδος θα εμφανίζεται στο εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας.

Tips for Avoiding Being Filtered by Spam Filters

Το λιγότερο είναι καλύτερο!
Το FULL-DISKfighter σας επιτρέπει να προεπισκοπήσετε τα διπλότυπα αρχεία που δεν είναι απαραίτητα και απλά καταλαμβάνουν χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Έχετε την επιλογή να διαλέξετε κάθε αρχείο ξεχωριστά ή όλα μαζί για να τα διαγράψετε από το σκληρό σας δίσκο. Θυμηθείτε πως τίποτα δεν θα αφαιρεθεί ή καθαριστεί χωρίς την συγκατάθεσή σας!

Στιγμιότυπο οθόνης του FULL-DISKfighter

Καθαρίστε τα σκουπίδια!
Το FULL-DISKfighter σας επιτρέπει να προεπισκοπήσετε τα μεγάλα αρχεία που πιάνουν χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Έχετε την επιλογή να διαλέξετε κάθε αρχείο ξεχωριστά ή όλα μαζί για να τα διαγράψετε από το σκληρό σας δίσκο.Θυμηθείτε πως τίποτα δεν θα αφαιρεθεί ή καθαριστεί χωρίς τη συγκατάθεσή σας!

Microsoft Gold Certified Partner

Δοκιμάστε μία δωρεάν σάρωση και δείτε πως το FULLDISKfighter μπορεί να ανακτήσει ελεύθερο χώρο στο δικό σας γεμάτο σκληρό δίσκο!

FULL-DISKfighter λειτουργεί με
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

και
Windows Vista & Windows XP

Είμαστε επίσης υπερήφανοι που είμαστε

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner