Valitse kieli
FULL-DISKfighter

Tuotearviot FULL-DISKfighterin käyttäjiltä ja aikakauslehdiltä

Palkinnot

PCmag.com sanoo:
"... FULL-DISKfighter teki hyvää työtä lisäämällä testbedin yleistä suorituskykyä; järjestelmä tuntui näppärämmältä koska käytin PC:tä muutaman tunnin ajan..."
"... Full-Diskfighterin käyttämisen jälkeen järjestelmästä huomasi joitakin parannuksia ..."

Palkinnot

Techfume sanoo:
"... ohjelmisto palauttaa levyn tilasi ja auttaa tietokonettasi toimimaan nopeammin. Saatat ajatella, että säännölliset ohjelmat kuten CCleaner voi pitää systeemisi turhat tiedostot-vapaana, mutta full disk fighter ei ainoastaan palauta järjestelmääsi ennalleen, vaan myös analysoi, eheyttää ja optimoi . Lisäksi se havaitsee kaksoiskappaleet ja suuret tiedostot, jotka syövät huomattavan paljon tilaa ... "

Full-DISKfighter välityksellä huomasin, että iTunes oli pitänyt varmuuskopion vanhoista iPhone 3GS:ni sen jälkeen kun siirryin iPhone 4:ään. Se vei 1 Gt tiedoista kiintolevylleni ja olin onnellinen saadessani sen takaisin. Kiitos FULL-DISKfighter!

FULL-DISKfighter teki hyvää työtä lisäämällä testbedin yleistä suorituskykyä; järjestelmä tuntui näppärämmältä koska käytin PC

"... Pidän siitä, että se on siivonnut tietokoneeni supertekokkaaksi - se on nyt paljon nopeampi kuin mitä se on ollut jo jonkin aikaa. Se on myös hyvin helppokäyttöinen ..."
E. Givens

techpp.com sanoo:
"... Voit etsiä tarpeettomia tiedostoja asennetuista ohjelmista. Toisin kuin tyypillinen tiedosto-skanneri, FULL-DISKfighter skannaa ohjelman sisällä hakemistoista mahdollisesti tarpeettomia tiedostoja. Paras esimerkki on iTunes-kansio, josta löysin melkein 2GB ei-toivottuja tietoja vanhasta iPod Touch:istani!..."

URIVIEW sanoo:
"... Sitten kokeilin FULL-DISKfighteria ja yllätyksekseni se poisti 181GB turhaa tiedostoa tietokoneeltani ..."

Softzone.es sanoo:
"... Plussat
- Ohjelmalla on yksinkertainen käyttöprofiili kaikille käyttäjille.
- Täyttää täydellisesti tehtävänsä.
- Se on nopea hoitamaan tehtävänsä.
- Vain neljässä yhteisessä vaihtoehdossa, järjestelmä on puhtaampi ja sujuvampi ... "

Palkinnot

Geek's for President says:
"...Simplicity in the design, this program is very neat and easy to figure out. Even the biggest PC dummy, would be able to figure this out. In general all of the programs from SPAMfighter are very simple! .." and "...Auto repair feature - Enable the "scan on system boot" in the settings tab, this will ensure you a clean disk!..."

"... Rakastan tätä ohjelmaa. Se teki täsmälleen sen, mitä halusinkin sen tekevän. Kiitos ..."
Teresa Wojdyla


Aloita ilmainen Windows -käyttöjärjestelmän skannaus

Kokeile ilmaista skannausta ja havaitse, kuinka FULL-DISKfighter voi vapauttaa tilaa täydeltä kiintolevyltäsii!

FULL-DISKfighter teki hyvää työtä lisäämällä testbedin yleistä suorituskykyä; järjestelmä tuntui näppärämmältä koska käytin PC
Palkinnot

FULL-DISKfighter tukee
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

ja
Windows Vista & Windows XP

Lisäksi olemme ylpeästi

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner