Select language
FULL-DISKfighter

Osvrti na proizvod od korisn ika softvera FULL-DISKfighter i časopisa

Nagrade

PCmag.com kaže:
"...FULL-DISKfighter obavio je dobar posao povećavanja sveukupne radne uspješnosti moga računala; činilo se da je sustav brži tijekom sljedećih nekoliko sati korištenja računalom..."
"...Nakon korištenja softverom Full-Diskfighter sustav se znatno poboljšao..."

Nagrade

Techfume kaže:
"...Ovaj softver vraća Vam prostor na tvrdom disku i pomaže Vašem računalu da brže radi. Možda mislite da uobičajeni programi poput CCleaner-a mogu očuvati Vaš sustav slobodnim od smeća, ali full disk fighter ne samo da oporavlja Vaš sustav, nego i analizira, defragmentira i optimizira. Osim toga, on pronalazi dvostruke datoteke i velike datoteke koje pojedu značajnu količinu prostora na tvrdom disku..."

Pomoću softvera FULL-DISKfighter saznao sam da su moji ITunes zadržali sigurnosnu kopiju moga starog iPhonea 3GS nakon što sam se počeo koristiti novim iPhoneom 4. A to je zauzimalo 1 GB podataka na mom tvrdom disku i bio sam presretan kad sam ih oslobodio. Hvala Vam na softveru FULL-DISKfighter!

...FULL-DISKfighter obavio je dobar posao povećavanja sveukupne radne uspješnosti moga računala; činilo se da je sustav brži tijekom sljedećih nekoliko sati korištenja računalom..

"...Sviđa mi se činjenica da je softver očistio moje računalo s velikim učinkom- sad je mnogo brže nego što je bilo dugo vremena. A i vrlo je jednostavno njime se koristiti..."
E. Givens

techpp.com kaže:
"...Možete skenirati nepotrebne datoteke unutar instaliranih programa. Za razliku od tipičnih programa za skeniranje datoteka, FULL-DISKfighter skenira neželjene datoteke unutar programskih direktorija. Najbolji primjer za to jest mapa iTunes, u kojoj sam pronašao gotovo 2GB neželjenih podataka s mojeg starog iPod Touch-a!..."

URIVIEW kaže:
"...Potom sam isprobao FULL-DISKfighter i, na moje iznenađenje, on je očistio 181GB datoteka smeća s mojeg računala..."

Softzone.es kaže:
"...Prednosti
- Program ima jednostavno sučelje za svakog korisnika.
- Savršeno ispunjava svoju misiju.
- Brzo obavlja svoje funkcije.
- U samo četiri skupne opcije sustav je čišći i fluidniji..."

Nagrade

Geek's for President says:
"...Simplicity in the design, this program is very neat and easy to figure out. Even the biggest PC dummy, would be able to figure this out. In general all of the programs from SPAMfighter are very simple! .." and "...Auto repair feature - Enable the "scan on system boot" in the settings tab, this will ensure you a clean disk!..."

"...I love this program. It did exactly what I wanted it to do. Thanks..."
Teresa Wojdyla


Preuzmi sada

Isprobajte besplatno skeniranje pa se uvjerite na koji način FULL-DISKfighter može osloboditi prostor na Vašem punom tvrdom disku!

...FULL-DISKfighter obavio je dobar posao povećavanja sveukupne radne uspješnosti moga računala; činilo se da je sustav brži tijekom sljedećih nekoliko sati korištenja računalom..
Nagrade

FULL-DISKfighter radi na
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

i
Windows Vista & Windows XP

Ponosni smo što smo

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner