Select language
FULL-DISKfighter

Osvrti na proizvod od korisn ika softvera FULL-DISKfighter i časopisa

Pomoću softvera FULL-DISKfighter saznao sam da su moji ITunes zadržali sigurnosnu kopiju moga starog iPhonea 3GS nakon što sam se počeo koristiti novim iPhoneom 4. A to je zauzimalo 1 GB podataka na mom tvrdom disku i bio sam presretan kad sam ih oslobodio. Hvala Vam na softveru FULL-DISKfighter!

...FULL-DISKfighter obavio je dobar posao povećavanja sveukupne radne uspješnosti moga računala; činilo se da je sustav brži tijekom sljedećih nekoliko sati korištenja računalom..

"...Sviđa mi se činjenica da je softver očistio moje računalo s velikim učinkom- sad je mnogo brže nego što je bilo dugo vremena. A i vrlo je jednostavno njime se koristiti..."
E. Givens

techpp.com kaže:
"...Možete skenirati nepotrebne datoteke unutar instaliranih programa. Za razliku od tipičnih programa za skeniranje datoteka, FULL-DISKfighter skenira neželjene datoteke unutar programskih direktorija. Najbolji primjer za to jest mapa iTunes, u kojoj sam pronašao gotovo 2GB neželjenih podataka s mojeg starog iPod Touch-a!..."

URIVIEW kaže:
"...Potom sam isprobao FULL-DISKfighter i, na moje iznenađenje, on je očistio 181GB datoteka smeća s mojeg računala..."

Softzone.es kaže:
"...Prednosti
- Program ima jednostavno sučelje za svakog korisnika.
- Savršeno ispunjava svoju misiju.
- Brzo obavlja svoje funkcije.
- U samo četiri skupne opcije sustav je čišći i fluidniji..."

"...I love this program. It did exactly what I wanted it to do. Thanks..."
Teresa Wojdyla


Preuzmi sada

Isprobajte besplatno skeniranje pa se uvjerite na koji način FULL-DISKfighter može osloboditi prostor na Vašem punom tvrdom disku!

...FULL-DISKfighter obavio je dobar posao povećavanja sveukupne radne uspješnosti moga računala; činilo se da je sustav brži tijekom sljedećih nekoliko sati korištenja računalom..

FULL-DISKfighter radi na
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

i
Windows Vista & Windows XP

Ponosni smo što smo

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner