Kérem válasszon nyelvet!
FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter képernyőképek

Kattintással növelheti a kép méretét

FULL-DISKfighter képernyőképek

Kezdjen hozzá itt!
A FULL-DISKfighter kezelőfelülete gyors, rendkívül könnyen használható és előnézetet biztosít a merevlemezről. A merevlemez optimalizálásáhaz eegyszerűen csak válassza ki a négy értékes eszköz bármelyikét és futtasson egy átfogó analízist.

FULL-DISKfighter képernyőképek

Legyen rendszerezett!
A FULL-DISKfighter segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti a merevlemeze használatát egy egyszerű eszköz, a Szervező segítségével, amely átvizsgálja, töredezettségmentesíti és átszervezi a fájlokat, ezzel azonnal több helyet biztosítva a merevlemezen.

FULL-DISKfighter képernyőképek

Személyre szabható átvizsgálás
A FULL-DISKfighterrel lehetséges kiválasztani a merevlemez átvizsgálandó területeit, amelyekből eltávolítaná a régi Windows fájlokat, naplófájlokat és hasonlókat. A folyamat nyomon követhető egy egyszerűen használható felületen.

Tips for Avoiding Being Filtered by Spam Filters

A kevesebb több!
A FULL-DISKfighter segítségével előnézetben megtekintheti a felesleges és merevlemezén helyet foglaló megkettőzött fájlokat. Lehetősége van egyenként kijelölni törlésre a fájlokat, vagy az összeset egyszerre letörölni a merevlemezéről. Ne feledje, hogy semmi sem kerül törlésre vagy eltávolításra az engedélye nélkül!

FULL-DISKfighter képernyőképek

Szabaduljon meg a lomoktól!
A FULL-DISKfighter segítségével előnézetben megtekintheti azokat a nagyméretű fájlokat, amik sok helyet foglalnak a merevlemezén. Lehetősége van egyenként kijelölni törlésre a fájlokat, vagy az összeset egyszerre letörölni a merevlemezéről. Ne feledje, hogy semmi sem kerül törlésre vagy eltávolításra az engedélye nélkül!

Microsoft Gold Certified Partner

Próbálja ki az ingyenes átvizsgálást, hogy láthassa, mennyi helyet tud felszabadítani merevlemezén a FULL-DISKfighter!

FULL-DISKfighter működik
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

és
Windows Vista & Windows XP

Büszkén dolgozunk, mint

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner