Kérem válasszon nyelvet!
FULL-DISKfighter

FULL-DISKfighter felhasználók és magazinok termékbírálatai

Awards

PCmag.com szerint:
"...A FULL-DISKfighter jó munkát végzett a kísérleti rendszer általános teljesítményének növelésével; Miután pár órán át használtam a PC-t, a rendszer elevenebbnek tűnt..."
"...A FULL-DISKfighter használata után a rendszeren javulás látszott..."

Awards

Techfume szerint:
"A szoftver visszaszerez merevlemez-helyet és elősegíti a PC gyorsabb működését. Lehet, hogy úgy gondolja, a CCleaner-hez hasonló programok tisztán tartják a rendszerét, de a full disk fighter nem csak helyreállítja a rendszerét, de analizálja, töredezettségmentesíti és optimalizálja is. Emellett megtalálja a megkettőzött és a nagyméretű fájlokat, amik jelentős helyet foglalnak..."

A FULL-DISKfighter segítségével észrevettem, hogy az iTunes megtartotta a régi iPhone 3GS-em biztonsági másolatát, pedig már lecseréltem egy iPhone 4-re. A biztonsági másolat 1GB-nyi helyet foglalt a merevlemezemen, amit örömmel vettem vissza! Köszönöm, FULL-DISKfighter!

...A FULL-DISKfighter jó munkát végzett a kísérleti rendszer általános teljesítményének növelésével; Miután pár órán át használtam a PC-t, a

"...Tetszik, hogy jelentősen megtisztította a számítógépemet - ami most sokkal gyorsabb, mint az elmúlt időkben. Emellett nagyon egyszerűen is használható..."
E. Givens

A techpp.com szerint:
"...Rákereshet a felesleges fájlokra a telepített programokban. A megszokott fájl ellenőrzőeszközökkel ellentétben a FULL-DISKfighter a programkönyvtárakon belül keres rá a feltehetően felesleges fájlokra. A legjobb példa az iTunes mappa, ahol kis híján 2GB felesleges adatot találtam a régi iPod Touch-omról!..."

URIVIEW szerint:
"...Ezután kipróbáltam a FULL-DISKfightert és meglepetésemre 181GB-nyi hulladékfájlttávolított el a számítógépemről..."

Softzone.es szerint:
"...Előnyök:
- A prgram felhasználófelülete mindenki számára könnyen használható.
-Tökéletesen véghezviszi a küldetését.
-Gyorsan végzi a feladatait.
-Csupán négy összefüggő beállítás után a rendszer tisztább és simább..."

Awards

Geek's for President says:
"...Simplicity in the design, this program is very neat and easy to figure out. Even the biggest PC dummy, would be able to figure this out. In general all of the programs from SPAMfighter are very simple! .." and "...Auto repair feature - Enable the "scan on system boot" in the settings tab, this will ensure you a clean disk!..."

"Imádom ezt a programot. Pontosan azt csinálta, amit vártam tőle. Köszönöm..."
Teresa Wojdyla


Letöltés most

Próbálja ki az ingyenes átvizsgálást, hogy láthassa, mennyi helyet tud felszabadítani merevlemezén a FULL-DISKfighter!

...A FULL-DISKfighter jó munkát végzett a kísérleti rendszer általános teljesítményének növelésével; Miután pár órán át használtam a PC-t, a
Awards

FULL-DISKfighter működik
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

és
Windows Vista & Windows XP

Büszkén dolgozunk, mint

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner