Selecteer een taal:
FULL-DISKfighter

Schermafbeeldingen van FULL-DISKfighter

U kunt de afbeelding vergroten door erop te klikken.

Schermafbeeldingen van FULL-DISKfighter

Begin Hier
De FULL-DISKfighter bedieningsomgeving is snel en ontzettend makkelijk te gebruiken en biedt inzicht in uw harde schijf. Om gemakkelijk uw harde schijf te optimaliseren en op te ruimen, kunt u elk of alle van de vier waardevolle tools een uitvoerige analyse uit laten voeren.

Schermafbeeldingen van FULL-DISKfighter

Blijf Opgeruimd!
FULL-DISKfighter laat u gemakkelijk het gebruik van uw harde schijf controleren met de simpele Organizer tool die bestanden analyseert, defragmenteert en reorganiseert om u direct van meer ruimte op uw harde schijf te voorzien.

Schermafbeeldingen van FULL-DISKfighter

Uw Eigen Scan Aanpassen
FULL-DISKfighter stelt u in staat delen van uw harde schijf te selecteren om te scannen voor bestanden die u wenst te verwijderen, zoals oude Windows bestanden en logbestanden. De voortgang zal getoond worden in een makkelijk te gebruiken bedieningsomgeving.

Tips for Avoiding Being Filtered by Spam Filters

Minder is Beter!
FULL-DISKfighter geeft u inzicht in de dubbele bestanden die onnodig zijn en extra ruimte op uw harde schijf innemen. U heeft een mogelijkheid om elk individueel bestand of alle bestanden te selecteren om van uw harde schijf te wissen. Onthoud dat niets wordt opgeschoond of verwijderd zonder uw toestemming!

Schermafbeeldingen van FULL-DISKfighter

Ruim de Rommel op!
FULL-DISKfighter verschaft u inzicht in de grote bestanden die ruimte innemen op uw harde schijf. U heeft de mogelijkheid om elk individueel bestand of alle bestanden te selecteren om van uw harde schijf te wissen. Onthoud dat niets wordt opgeschoond of verwijderd zonder uw toestemming!

Microsoft Gold Certified Partner

Probeer een gratis scan en ontdek hoe FULL-DISKfighter vrije ruimte op uw volle harde schijf terug kan winnen!

FULL-DISKfighter werkt met
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

en
Windows Vista & Windows XP

Wij zijn trots om Microsoft Partner te zijn

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner