Selecteer een taal:
FULL-DISKfighter

Productbeoordelingen door FULL-DISKfighter Gebruikers en tijdschriften

Prijzen

PCmag.com zegt:
"...FULL-DISKfighter heeft goed werk verricht de algehele prestaties van de testomgeving te verbeteren; het systeem leek vlotter naarmate ik de computer een paar uur aan het gebruiken was..."
"...Na Full-Diskfighter te hebben gebruik, was het systeem wel wat verbeterd..."

Prijzen

Techfume zegt:
"...De software wint je schijfruimte terug en helpt je PC sneller te werken. Je kunt denken dat gewone programma's zoals CCleaner kunnen helpen je systeem vrij van ongewenste bestanden te houden, maar full disk fighter herstelt niet alleen je systeem, maar analyseert ook, defragmenteert en optimaliseert. Bovendien vist het de dubbele bestanden en grote bestanden eruit die een aanzienlijke hoeveelheid ruimte opvreten..."

Met FULL-DISKfighter kwam ik erachter dat mijn iTunes een backup had gemaakt van mijn oude iPhone 3GS nadat ik was overgegaan naar de iPhone 4. Dat nam 1 GB aan data op mijn harde schijf in beslag, dus ik was blij die ruimte terug te krijgen. Bedankt FULL-DISKfighter!

FULL-DISKfighter heeft goed werk verricht de algehele prestaties van de testomgeving te verbeteren; het systeem leek vlotter

"...Wat ik er fijn aan vind ik dat het mijn computer gigantisch heeft opgeschoond - hij is nu sneller dan hij in lange tijd is geweest. Het is ook erg makkelijk te gebruiken..."
E. Givens

techpp.com zegt:
"...Je kunt naar onnodige bestanden scannen binnen geïnstalleerde programma's. In tegenstelling tot een doorsnee bestandsscanner, scant FULL-DISKfighter binnen de programmamappen naar mogelijk ongewenste bestanden. Het beste voorbeeld is de map van iTunes waar ik bijna 2GB aan ongewenste gegevens van mijn oude iPod Touch heb gevonden!..."

URIVIEW zegt:
"...Ik heb toen FULL-DISKfighter geprobeerd en tot mijn grote verassing, ruimde het 181GB aan ongewenste bestanden van mijn computer op..."

Softzone.es zegt:
"...Voordelen
- Het programma heeft een simpele gebruikersomgeving voor elke gebruiker.
- Voltooid perfect zijn opdracht.
- Het is snel met het uitvoeren van zijn functies.
- In slechts vier gezamenlijke opties, is het systeem opgeruimder en vloeiender..."

Prijzen

Geek's for President says:
"...Simplicity in the design, this program is very neat and easy to figure out. Even the biggest PC dummy, would be able to figure this out. In general all of the programs from SPAMfighter are very simple! .." and "...Auto repair feature - Enable the "scan on system boot" in the settings tab, this will ensure you a clean disk!..."

"...I love this program. It did exactly what I wanted it to do. Thanks..."
Teresa Wojdyla


Start Gratis Scan voor Windows

Probeer een gratis scan en ontdek hoe FULL-DISKfighter vrije ruimte op uw volle harde schijf terug kan winnen!

FULL-DISKfighter heeft goed werk verricht de algehele prestaties van de testomgeving te verbeteren; het systeem leek vlotter
Prijzen

FULL-DISKfighter werkt met
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

en
Windows Vista & Windows XP

Wij zijn trots om Microsoft Partner te zijn

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner