Velg språk:
FULL-DISKfighter

Skjermbilde av FULL-DISKfighter

Du kan forstørre bildet ved å klikke på det.

Skjermbilde av FULL-DISKfighter

Start her
FULL-DISKfighters grensesnitt er raskt og meget enkelt å bruke og gir en forhåndsoversikt over din harddisk. For optimal rensing av din harddrive, kan du velge en hvilken som helst eller alle fire variable verktøyene til å kjøre en omfattende fullstending analyse.

Skjermbilde av FULL-DISKfighter

Forbli ryddig!
FULL-DISKfighter gir deg en lettvindt måte og holde orden på din harddisk med et enkelt Organiseringsverktøy som analyserer, defragmerer og reorgniaserer filene slik at du øyeblikkelig får tilgjengelig mer plass på harddisken

Skjermbilde av FULL-DISKfighter

Individuell skanning
FULL-DISKfighter gir deg muligheten til å velge ut områder på din harddisk som skal skannes for filer du ønsker å fjerne slik som gamle Windows filer og loggfiler. Fremgangsmåten vil vises med et enkelt og brukervennlig grensesnitt.

Tips for Avoiding Being Filtered by Spam Filters

Mindre er bedre!
FULL-DISKfighter gir deg mulighet til på forhånd å se de unødvendige dublikatfilene som tar opp ekstra plass på din harddisk. Du kan individuelt velge hver fil, eller alle filene, for å slette dem fra din harddisk. Husk at ingen ting er slettet eller flyttet på uten at du har akseptert det!

Skjermbilde av FULL-DISKfighter

Rens bort søppelet!
FULL-DISKfighter gir deg muligheten til på forhånd å se de store filene som tar opp mye plass på din harddisk. Du kan velge individulet hver fil, eller alle filene, for å dem fra din harddisk. Husk at ingen ting er slettet eller fjernet uten av du akspeterer det!

Microsoft Gold Certified Partner

Forsøk en fri skanning og se hvordan FULL-DISKfighter kan gjenopprett ledige områder på hele hard-disken!

FULL-DISKfighter fungerer sammen med
Windows 8 Compatible      Compatible with Windows 7

og
Windows Vista & Windows XP

Vi er også stolt av å være

Microsoft Gold Certified Partner

Intel Software Partner

OPSWAT Certified Partner