SPAMfighter и NovaStor обявяват партньорство

NovaStor брандира мултиезиковото приложение на SPAMfighter за Windows регистрите

BOCA RATON, Fla. (13 юли, 2010) -- SPAMfighter, водещият разработчик на софтуерни продукти за защита на компютри и сървъри, обяви днес, че NovaStor, топ международен разработчик на софтуер за backup и защита на данни, брандира тяхното приложение за почистване регистрите на Windows - SLOW-PCfighter, за разработката на NovaTuneUP. Достъпен на 23 езика, SLOW-PCfighter може да бъде брандиран за компании, които искат да предоставят стойностни услуги на своите потребители, без необходимостта от продължителна разработка.

„SPAMfighter предлага най-добрите решения, които ни позволяват да допълним нашето продуктово портфолио, за клиентите ни", каза Mike Andrews, главен мениджър на NovaStor. „Брандирайки SLOW-PСfighter, за да създадем NovaTuneUP, можем да предложим на нашите клиенти стабилна програма за почистване на регистрите на Windows, която ще им помогне да разрешат проблемите с работата на техните компютри."

Основана на популярната програма на SPAMfighter - SLOW-PCfighter, NovaTuneUP оптимизира стартирането на Windows, като търси в регистъра и премахва всички неизползвани позиции от пропаднал софтуер, инсталации на драйвери и неуспешни деинсталации.

„Огромно удоволствие е пратньорството с NovaStor, тъй като чрез него можем да осигурим многото предимства на нашата популярна програма за почистване на регистрите на техните непрекъснато увеличаващи се клиенти", каза Lori Fraijo-Raygoza, главен мениджър на SPAMfighter за Северна Америка. С краткото време за разработка и малките разходи, SLOW-PСfighter e перфектното решение за компании, които искат да осигурят допълнителни услуги за своите клиенти."

За NovaStor

NovaStor (http://www.novastor.com) е водещ международен провайдър на софтуерни решения за защита на данни, включително и топ решението в индустрията - NovaBACKUP. NovaStor осигурява софтуер, SaaS решения и услуги зa локален и онлайн backup, възстановяване и запазване на важна бизнес информация. Техни клиенти са домашни, мобилни и SMB потребители, доставчици на услуги, включително и международни корпорации. Рентабилните решения на NovaStor са независими от вида платформа или хардуер и осигуряват максимална технологична и икономическа полза с текущата и бъдеща IT среда на клиента. Централата на компанията е в Швейцария и има офиси в Германия - Хамбург, и САЩ - Agoura Hills, а също и представителства в много други страни, посредством своите партньори.


За SPAMfighter

SPAMfighter, базирана в Дания, е водещият разработчик на софтуер за защита, осигурва първокласни продукти за компютри и сървъри на своите 7,158,016 потребители от 227 страни/области по целия свят. В допълнение на печелилия награди спам филтър, SPAMfighter предлага и решения за компютърна оптимизация, антиспайуер и антивирусни програми, а също така и редица мултиезикови white label опции. SPAMfighter е създадено от Henrik Sørensen, Martin Thorborg (създатели на Jubii - най-големият Интернет Портал на Дания - сега част от Lycos Europe Network), ), Daniel Hjortholt and Martin Dyring.

 

» SPAMfighter - 13-07-2010

3 лесни стъпки, за да актуализирате драйверите на вашия WindowsSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Имейл задръстен от спам? Безплатен спам филтър!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Следващо