SPAMfighter и NovaStor обявяват партньорство

NovaStor брандира мултиезиковото приложение на SPAMfighter за Windows регистрите

BOCA RATON, Fla. (13 юли, 2010) -- SPAMfighter, водещият разработчик на софтуерни продукти за защита на компютри и сървъри, обяви днес, че NovaStor, топ международен разработчик на софтуер за backup и защита на данни, брандира тяхното приложение за почистване регистрите на Windows - SLOW-PCfighter, за разработката на NovaTuneUP. Достъпен на 23 езика, SLOW-PCfighter може да бъде брандиран за компании, които искат да предоставят стойностни услуги на своите потребители, без необходимостта от продължителна разработка.

„SPAMfighter предлага най-добрите решения, които ни позволяват да допълним нашето продуктово портфолио, за клиентите ни", каза Mike Andrews, главен мениджър на NovaStor. „Брандирайки SLOW-PСfighter, за да създадем NovaTuneUP, можем да предложим на нашите клиенти стабилна програма за почистване на регистрите на Windows, която ще им помогне да разрешат проблемите с работата на техните компютри."

Основана на популярната програма на SPAMfighter - SLOW-PCfighter, NovaTuneUP оптимизира стартирането на Windows, като търси в регистъра и премахва всички неизползвани позиции от пропаднал софтуер, инсталации на драйвери и неуспешни деинсталации.

„Огромно удоволствие е пратньорството с NovaStor, тъй като чрез него можем да осигурим многото предимства на нашата популярна програма за почистване на регистрите на техните непрекъснато увеличаващи се клиенти", каза Lori Fraijo-Raygoza, главен мениджър на SPAMfighter за Северна Америка. С краткото време за разработка и малките разходи, SLOW-PСfighter e перфектното решение за компании, които искат да осигурят допълнителни услуги за своите клиенти."

За NovaStor

NovaStor (http://www.novastor.com) е водещ международен провайдър на софтуерни решения за защита на данни, включително и топ решението в индустрията - NovaBACKUP. NovaStor осигурява софтуер, SaaS решения и услуги зa локален и онлайн backup, възстановяване и запазване на важна бизнес информация. Техни клиенти са домашни, мобилни и SMB потребители, доставчици на услуги, включително и международни корпорации. Рентабилните решения на NovaStor са независими от вида платформа или хардуер и осигуряват максимална технологична и икономическа полза с текущата и бъдеща IT среда на клиента. Централата на компанията е в Швейцария и има офиси в Германия - Хамбург, и САЩ - Agoura Hills, а също и представителства в много други страни, посредством своите партньори.


За SPAMfighter

SPAMfighter, базирана в Дания, е водещият разработчик на софтуер за защита, осигурва първокласни продукти за компютри и сървъри на своите 7,158,016 потребители от 227 страни/области по целия свят. В допълнение на печелилия награди спам филтър, SPAMfighter предлага и решения за компютърна оптимизация, антиспайуер и антивирусни програми, а също така и редица мултиезикови white label опции. SPAMfighter е създадено от Henrik Sørensen, Martin Thorborg (създатели на Jubii - най-големият Интернет Портал на Дания - сега част от Lycos Europe Network), ), Daniel Hjortholt and Martin Dyring.

 

» SPAMfighter - 13-07-2010

3 лесни стъпки, за да актуализирате драйверите на вашия WindowsSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Имейл задръстен от спам? Безплатен спам филтър!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Следващо