Spam mails lover billeder af nøgen kvinde: Indeholder malware

Sikkerhedsfirmaet Sophos oplyser at der i øjeblikket florerer en række e-mails som angiveligt indeholder nøgenbilleder af en kvinde, men i virkeligheden planter malware på brugerens computer.

Mailen indeholder en tekst fra en kvinde ved navn Emily, der indbyder læseren til at åbne den vedhæftede fil med nøgenbilleder af hende selv. I filen ligger et stykke malware som har til formål at overbevise brugeren om at købe et falsk antivirus program. Denne type program, populært kaldt "scareware" snyder typisk brugeren til at bruge penge på at rense computeren for malware som i virkeligheden ikke ligger på computeren.

» SPAMfighter - 08-03-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste