Phishere går efter Play.com brugere

Sikkerhedsfirmaet GFI oplyser at en af de største online forhandlere i Storbritanien Play.com er blevet offer for en større phishing indsats.

Der er tale om en type relativt overbevisende phishing e-mails med titlen "Problem with payment/order". I beskeden meldes det at man som følge af et kontrol og sikkerhedscheck bedes udfylde en formular med ens personlige oplysninger. Det forsikres samtidig at ens oplysninger er beskyttet gennem en serverkryptering af data.

Med den store brugerbase som Play.com arbejder med vil der utvivlsomt være nogle individer som ikke er forberedt på disse phishing angreb, og GFI advarer brugere om at udvise forsigtighed og altid underrette virksomheden om mistænkelige mails via deres site.

» SPAMfighter - 10-03-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste