Velkendte hjemmesider ramt af malvertising

Sikkerhedsfirmaet Websense rapporterer at flere velkendte hjemmesider er blevet ramt af en række falske reklamer som leder til malware.

Der er tale om filmsiden Myvue.com samt bilbasen Autotrader.co.uk, hvorpå der har figureret en række skræddersyede falske reklamer, som har ledt brugere til malwarefyldte destinationer. Hjemmesiderne blev ikke direkte overtaget af svindlerne; reklamerne er i stedet sendt ud via reklameleverandøren Unanimis, hvilket har gjort det sværere at opsnappe problemet i tide, og flere intetanende brugere af siderne er nået at gå i fælden. Ovenpå den uheldige situation viser det sig at ofrene for de falske reklamer typisk anklager hjemmesiderne for problemet, frem for at rette opmærksomheden mod reklameleverandører som Unanimis selv.

Det oplyses desuden at London Stock Exchange og eBay.co.uk sidenhen også er blevet ramt af samme problem, og det anbefales at man anskaffer et anti-virus program der er i stand til at deaktivere hjemmeside-baserede angreb som disse.

» SPAMfighter - 10-03-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste