Malware angreb på sociale netværk tiltager

Eksperter advarer om at cyberkriminelle er ved at indse det fulde potentiale der ligger i at udnytte sociale netværk til deres fordel. Der er særligt tale om netværket Facebook, hvor bedragere med stor succes retter malware mode både individer og organisationer.

I det seneste tilfælde har netværks- og kommunikationsvirksomheden Cisco sporet angreb på netværket LinkedIn, hvor bedragere har brugt falske, men udadtil troværdige profiler til at etablere kontakt og sprede malware hos ofrene. Angrebene har været rettet mod specifikke virksomheder, hvor finansielle and andre fortrolige data er blevet stjålet.

Ifølge Cisco lyder tendensen at cyberkriminelle for alvor er begyndt at stille skarpt på udvalgte mål, frem for at sende store mængder ukontrolleret spam ud af gangen. Sociale netværk som Facebook og LinkedIn udgør et naturligt mål pga. deres store mængder social information som bedragere kan udnytte.

» SPAMfighter - 11-03-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste