MX Lab opdager falske e-gave spammails

Ifølge sikkerhedsfirmaet MX Lab har en ny svindelmail gjort sit indtog blandt mailbokse, hvori det hævdes at modtageren er blevet tilbudt en gave i form af en screensaver af en ven. Mailen er forfalsket så det udadtil ligner at den kommer fra Freeze.com, en hjemmeside der tilbyder downloads af wallpapers, screensavers ikoner o.l.

I mailen indbydes modtageren desuden til at følge et link til en 3D live-optagelse af delfiner, men linket installerer filerne Backdoor.IRCBot som sammen med trojan.RunKeys spreder en trojaner på den inficerede computer ved næste opstart.

MX Lab har for nyligt udgivet en rapport der oplyser at andre lignende mails er i omløb, og trojaneren identificeres under flere navne af forskellige sikkerhedsfirmaer. Ydermere genkendes filen endnu kun af 5 af VirusTotal's 43 AntiVirus programmer.

» SPAMfighter - 17-03-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste