Samsung udsender bærbare som indeholder spyware

Det er kommet frem at Samsung har sendt bærbare computere ud, som har indeholdt hemmelige spyware applikationer. En af disse har til formål at registrere brugerens tastetryk, uden at vedkommende har givet tilladelse til dette.

Sikkerhedskonsulent ved Canadiske NetSec Consulting Corp. Mohamed Hassan forklarer, at han efter at have købt modellerne R540 og R525 fra Samsung opdagede skjult software på maskinerne (spyware), som loggede tastetryk på password-beskyttede computere. Han påpeger at det ikke udadtil er muligt at opfange denne type software, som aktiveres hver gang computeren tændes. Ved henvendelse til Samsung benægtede virksomheden i første omgang Hassans beskyldninger, men tilstod senere hen deres brug af nævnte keyloggers til at undersøge deres kunders brug af computere.

For brugere af Samsungs produkter der ønsker at vide om deres pc indeholder malware, skal de holde øje med folderen "c:\windows\SL" som ligger i C drevet. Afhængig af omfanget af sagen kan det ende med at S...

» SPAMfighter - 11-04-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Næste