Justin Bieber Virus fundet

Tidligt i april 2011 blev en ny malwarevariant døbt Trojan.Bieber.FraudPack. Den blev først set i en række spam mails som tilbød en "bootleg" video af teenagesensationen Justin Bieber. Imidlertid er er tale om en trojansk hest som installerer en falsk antivirus. Sagen blev rapporteret af E- Security Planet.

Det er helt almindeligt at forsøge at udnytte en berømthed som Justin Bieber og det mest kendte eksempel på dette er nok Anna Kournikova virussen som netop har haft 10 års jubilæum.

Der anbefales at udvise forsigtighed med sådanne sensationsvideoer som typisk sendes via spam mails og hvor der linkes til sites som ofte indeholder malware. De bedste sikkerhedsforanstaltninger man kan gøre er at sikre sig med et spam filter og installere anti-spyware.

» SPAMfighter - 15-04-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste