Adobe retter kritisk fejl med ny update

Adobe udsendte for nylig en sikkerhedsupdate med det formål at rette en kritisk fejl i programmets Flash Player, en fejl som cyberkriminelle tilsyneladende har udnyttet. Fejlen har ligget i den seneste version 10.3.181.26 og har påvirket både Macintosh, Solaris, Windows og Linux.

Firmaet advarer at idet fejlen udnyttes kan det resultere i beskadiget hukommelse og efterfølgende nedbrud, og hackere vil desuden være i stand til at kompromittere computeren. Adobe bemærker desuden at hackere udnytter denne fejl i form af personlige angreb via skadelige hjemmesider.

Dette er 4 kritiske fejl siden starten af marts 2011, og 2 alene i juni. Udover den seneste Flash opdatering har virksomheden måtte fikse Reader gennem 13 sikkerhedsopdateringer i den seneste tid. Ud af de 13 er 11 kategoriseret som "kritisk", og hos Adobe beskrives denne type fejl som et muligt offer for "remote code execution" hvilket betyder at cyberkriminelle vil være tilbøjelige til at kompromittere ramte computer...

» SPAMfighter - 27-06-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste