Google Adwords phishingSophos har opdaget tilfælde af Google Adwords Phishing, hvor man modtager en mail om at ens Adwords konto vi blive lukket. Mailen indeholder et link og vælger man dette link ender man på et site som ligner det korrekte Google Adwords login, men som residerer på et andet domæne (google-oa.net). Eksperterne fra Sophos understreger at login til Google Adwords er det samme man benytter til andre Google tjenester herunder Gmail og Google Docs. Falder man derfor for dette Google Adwords phishing forsøg er man særligt udsat. Et andet IT sikkerhedsfirma - MX Lab - har set en lignende phishing kampagne hvor man modtager en mail med titlen: ""Account has stopped running this morning" tilsyneladende sendt fra adwords-noreply@google.com, men hvor der også er tale om et phishing forsøg. » SPAMfighter - 06-08-2011
Del med dine venner!
| Alle produkter tilbyder et gratis prøveabonnement
| ||||||||||||||||||||||||||||
| <<< | >>> | ||||||||||||||||||||||||||||


SPAMfighter is













