Spam mail udgiver sig for at være Firefox opdatering men er en trojansk hest

Sophos har identificeret en trojansk hest som maskerer sig som en Firefox opdatering. Den trojanske hest stjæler passwords og ser ud til at være sendt fra en domænet @firefox.com med titlen "New version released", men der er naturligvis ikke en officiel Firefox opgradering. Der er tale om en spam mail.

Klikker man på linket i mailen lander man ikke på den officielle Firefox side, men får udleveret en .exe fil der udover Firefox 5.01 også indeholder en trojanske hest kaldet Troj/PWS-BSF. Denne er som nævnt i stand til at stjæle passwords.

Som altid advares der imod alle former for opgraderinger af software sendt via mails. Firefox kan man opgradere fra selve Firefox klienten hvis det er nødvendigt.

» SPAMfighter - 8/16/2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste