Fidel Castro løjet død i spam mails

En spam mail som udgiver sig for at komme fra det Chilenske nyhedsmedie "24 horas" bringer nu en falsk historie om Fidel Castro's død. Mailen fortæller at den tidligere diktator på Cuba døde i sit hjem af et hjerteslag. I mailen er der en link til en video som man opfordres til klikke på.

Gør man det rammes man imidlertid af den trojanske hest Troj/DwnLdr-JGW og et stykke malware kaldet Troj/Agent-SYF. Fidel Castro er således den seneste af en lang række berømtheder, som alle er meldt døde via spam mails. Tidligere i år er berømtheder som Charlie Sheen og Kanye West også medt døde.

Sophos bruger eksemplet til at fremhæve at der indtil videre i 2011 er set 150.000 nye stykker malware, hvilket svarer til en 60% stigning i forhold til 2010.

» SPAMfighter - 8/16/2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste