Mindre BHSEO til spredning af malware i 2011

Eksperter i IT-sikkerhed Zscaler udtrykker nu at der er i 2011 er set et fald i brugen af BHSEO (Black Hat Search Engine optimization) til spredningen af malware på af inficerede websites. BHSEO går populært sagt ud på at skubbe bestemte sider op i søgemaskinernes resultater ved brug af metoder som søgemaskinerne ikke bifalder. Såleder forsøger man at tiltrække trafik på bestemte keywords, og lede denne trafik ind på sites som er inficerede og derigennem sprede vira og malware.

Årsagerne til faldet i 2011 henføres især til den indsats søgemaskinerne og især Google har gjort på området, men det påpeges også at hostingfirmaer er blevet bedre til at detekte inficerede websites. Det er imidlertid ikke udtryk for at BHSEO som metode er stoppet, da Zscaler påpeger at mange sider som ligger højt i søgemaskinerne stadigvæk er inficerede.

» SPAMfighter - 9/9/2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste