Norsk olie- og gasindustri: Offer for online data-tyveri

Der har været flere virusangreb på den norske olie- og gasindustri med den hensigt at stjæle hemmeligheder og følsomt data, ifølge upstreamonline. Dette bekræfter Kjetil Berg Veire, chef for NSM Norge via e-mail.

Agenturet afslørede at der var sendt e-mails med vira til ansatte i organisationerne, forestillende forhandlinger med gode aftaler, for at stjæle private informationer, så som brugernavne og kodeord samt essentielle dokumenter fra Norges olie- og gasindustri. NSM advarede deres medlemmer imod at åbne vedhæftede filer i e-mails fra ukendte afsendere.

Agenturet erkender at data-tyveri er fordelagtigt, da der er meget at vinde og uden særlig stor risiko for at blive afsløret. NSA siger også at der var variation i virusangrebene som var blevet speciallavet til at undgå antivirusprogrammer. Dette betød at ofrene først fandt ud af at de var blevet angrebet når tyverierne var fundet sted.

 

» SPAMfighter - 11/25/2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste