Norsk olie- og gasindustri: Offer for online data-tyveri

Der har været flere virusangreb på den norske olie- og gasindustri med den hensigt at stjæle hemmeligheder og følsomt data, ifølge upstreamonline. Dette bekræfter Kjetil Berg Veire, chef for NSM Norge via e-mail.

Agenturet afslørede at der var sendt e-mails med vira til ansatte i organisationerne, forestillende forhandlinger med gode aftaler, for at stjæle private informationer, så som brugernavne og kodeord samt essentielle dokumenter fra Norges olie- og gasindustri. NSM advarede deres medlemmer imod at åbne vedhæftede filer i e-mails fra ukendte afsendere.

Agenturet erkender at data-tyveri er fordelagtigt, da der er meget at vinde og uden særlig stor risiko for at blive afsløret. NSA siger også at der var variation i virusangrebene som var blevet speciallavet til at undgå antivirusprogrammer. Dette betød at ofrene først fandt ud af at de var blevet angrebet når tyverierne var fundet sted.

 

» SPAMfighter - 25-11-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Næste