Phishing svindel udnytter Google Docs

SophosLabs har for nyligt afsløret to kampagner i januar som udnytter Google Docs. En af disse kampagner er rettet mod kunderne i ANZ Bank i Australien, mens den anden er rettet mod besøgende på en hjemmeside for en skole i Nordamerika.

Den første phishing e-mail fortæller modtageren at ANZ Bank har strenge regler i forhold til internet banken for at holde kundernes informationer sikre. Der ud over er der et web-link som åbner en online Google Docs side, der efterlyser følsom personlig information, såsom kodeord, navn, registrerings ummer etc.

Der er mange grunde til at bruge Google Docs. Navnet Google giver troværdighedeog HTTPS i web-adressen giver offeret en falsk følelse af tryghed.

Ifølge sikkerhedsspecialister er stavefejl og dårlig grammatik, notifikationer der beder om personlige oplysninger og tvivlsomme afsenderadresser normalt ledetråde til ondsindet motiver.

» SPAMfighter - 1/23/2012

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste