Falske Olympiske Lege London 2010 sites

Med de olympiske lege i London lige om hjørnet er der opdaget flere falske websites som forsøger at sælge falske billetter til forskellige ceremonier og falske hotelbookninger.

Sikkerhedsfirmaet Websense har opdaget flere af disse sites og tilføjer at de sågar annonceres via Google adsense. En anden metode for disse sites er at optræde højt i Google's organiske søgeresultater. Dette opnås ved at have rigtigt mange indgående links til disse sites. Undersøgerne tilføjer at sitene typisk kun er aktive i 24 timer, men at de i dette tidsrum kan nå at skabe omsætning, og det vel at mærke med meget små omkostninger.

Det er helt normalt at svindlere forsøger at udnytte en begivenhed som Olympiske Lege og der anbefales at man kun benytter det officielle site for de Olympiske lege.

» SPAMfighter - 2/16/2012

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste