USA og Kina er førende spam-nationer

Ifølge den seneste kvartalsanalyse fra antivirus-firmaet Sophos er USA og Kina fortsat førende i verden når det gælder om at producere spam. Det anslås at 23,2 procent af alle spam-mails sendes fra USA, mens 20 procent kommer fra Kina.

Efter vedtagelsen af den såkaldte CAN-Spam Act i 2004 med strenge straffe til spammere er mængden af uønsket reklamepost fra USA faldet i hvert eneste kvartal, men den seneste opgørelse viser at der igen er sket en lille stigning.

Længere nede på ranglisten over verdens førende spam-lande kommer Sydkorea (7,5 pct.), Frankrig (5,2 pct.) og Spanien (4,8 pct.).

Rusland er slet ikke med på listen, men Sophos fortæller at man har fundet beviser for, at russiske spammere kontrollere store netværk af zombie-pc'er.

Sophos har fundet en prisliste, hvor russere spammere tilbyder at sende mails til 11 millioner russiske e-mail adresser for 500 dollar.

Sophos kan også fortælle, at mængden af billed-spam er fordoblet siden årets start. Dermed forsøger spa...

» comon.dk - Karim Pedersen - 25-07-2006

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste