TDC's spamfilter på overarbejde i sommerferien

Hvis du er kunde hos TDC og har fået flere spam-mails i indboksen end normalt, så skyldes det ikke, at TDC's medarbejdere har været på ferie, men at spammerne er ekstra ihærdige i sommermåneden.

TDC oplyser til ComON, at firmaets spamfiltre i juli har sorteret 20 procent mere spam end i resten af årets måneder. Den samlede spammængde i juli var dog endnu større, og derfor har nogle af TDC's internetkunder oplevet, at flere spammeddelelser har sneget sig forbi spamfiltret i juli.

»Det er faktisk et tilbagevendende fænomen, at spam-mængden stiger i juli, og det gør den faktisk også omkring jul. Man kan kun gætte på, hvorfor den netop stiger i de perioder. Vi tror, at spammerne måske håber, at der er en lavere bemanding i ferieperioderne,« siger onlinedirektør Per Rasmussen hos TDC-privat.

Ifølge onlinedirektøren har tingene allerede nu normaliseret sig.

Hos Cybercity har man - ifølge kommunikationsdelingen - i øjeblikket ikke mulighed for at optælle antallet af spam isoleret til juli.

» comon.dk - Kasper Villum Jensen - 08-08-2006

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste