Ekspert: Nettet er blevet farligere

Virksomhederne står overfor en lang række sikkerhedsmæssige udfordringer i de kommende år, og en af de største er at finde balancen mellem medarbejdernes behov for at surfe på nettet i arbejdstiden og risikoen for at lukke vira og orme ind i netværket. Det bekræfter sikkerheds-ekspert Nicolai Sølling fra Juniper Networks.

»Privat adfærd er et sikkerhedsproblem for virksomhederne, og denne problemstilling er blevet yderligt skærpet i takt med at problemer som spyware og virus er blevet mere udbredt - kort sagt er internettet blevet et farligere sted at være. Samtidig er brugernes adfærd også blevet ændret af teknologier som instant messaging, VoIP og det faktum at internettet i dag er blevet en vigtig del af vores sociale sfære,« siger han til ComON.

Det hurtigste og nemmeste er at forbyde medarbejderne at bruge nettet privat i arbejdstiden, men det er næppe en fornuftig eller langtidsholdbar løsning.

»Disse teknologier er efterspurgt af medarbejderne, og hvis man fjerner muligheden for f.

» comon.dk - Karim Pedersen - 11-08-2006

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste