Ekspert: Nettet er blevet farligere

Virksomhederne står overfor en lang række sikkerhedsmæssige udfordringer i de kommende år, og en af de største er at finde balancen mellem medarbejdernes behov for at surfe på nettet i arbejdstiden og risikoen for at lukke vira og orme ind i netværket. Det bekræfter sikkerheds-ekspert Nicolai Sølling fra Juniper Networks.

»Privat adfærd er et sikkerhedsproblem for virksomhederne, og denne problemstilling er blevet yderligt skærpet i takt med at problemer som spyware og virus er blevet mere udbredt - kort sagt er internettet blevet et farligere sted at være. Samtidig er brugernes adfærd også blevet ændret af teknologier som instant messaging, VoIP og det faktum at internettet i dag er blevet en vigtig del af vores sociale sfære,« siger han til ComON.

Det hurtigste og nemmeste er at forbyde medarbejderne at bruge nettet privat i arbejdstiden, men det er næppe en fornuftig eller langtidsholdbar løsning.

»Disse teknologier er efterspurgt af medarbejderne, og hvis man fjerner muligheden for f.

» comon.dk - Karim Pedersen - 11-08-2006

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.
To reward your interest, we would like to offer you any of our award-winning products
at the price $19.95. Pick your own favorites.

Go back to previous page
Næste