Microsoft klar med gratis virus-scanner

Det længe ventede antivirus-program Windows Live OneCare fra Microsoft er nu lanceret som en gratis internet-tjeneste. Ifølge Microsoft kan programmet både finde og fjerne vira og spyware, rydde op i de overflødige filer på harddisken og optimere computerens ydeevne ved at defragmentere harddisken.

Internet-tjenesten er egentlig tænkt som en reklame for Microsofts nye sikkerhedspakke Windows Live OneCare, der koster 50 dollar om året. Men pakken sælges indtil videre kun i USA, og linket til en 90-dages-prøveversion findes kun på den amerikanske udgave af internet-tjenesten safety.live.com.

Danske brugere må altså nøjes med internet-udgaven, der til gengæld er helt gratis.

»Online-sikkerheden er helt afgørende for brugerne, ikke mindst i familier med børn. Med Windows Live OneCare Safety Scanner har vi udviklet en gratis og enkel scanning, som indeholder de nyeste løsninger inden for sikkerheds-teknologi. Microsoft har en naturlig interesse i at sikre pc-brugerne størst mulig beskyttelse

» comon.dk - Karim Pedersen - 18-08-2006

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste