Dansk netbruger lænset for 15.000 kroner

Flemming Jørgensen fra Lunderskov har oplevet enhver internetbrugers værste mareridt. Den 11. august blev hans bankkonto lænset for 15.000 kroner af ukendte gerningsmænd, der har opsnappet hans kortdata - enten ved at trænge ind på hans computer eller hos en af de forretninger, hvor han har handlet på nettet.

I sin netbank kan Flemming Jørgensen se, at hans kortnummer og udløbsdato er brugt til at betale 1.000 euro eller omkring 7.500 kroner to gange hos et online-kasino den 11. august. Flemming Jørgensen spiller ikke selv på nettet, og han undrer sig over, hvordan tyvene har fået i hans kortdata.

»Folk skal vide, at uanset hvor godt de og banken sikrer sig, så kan der altså ske misbrug. Men jeg har sandelig også den mening, at brugerne af netbanker, de må og bør sikre sig så godt som overhovedet muligt,« siger han.

Flemming Jørgensen har haft netbank i syv år og har aldrig tidligere oplevet problemer. Han har fulgt alle eksperternes råd om at installere antivirus- og antispyware på sin c

» comon.dk - Karim Pedersen - 18-08-2006

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste