CA tog fejl af virus og Windows

Softwaregiganten Computer Associates har anerkendt, at virksomhedens antivirus program ved en fejl mærkede Windows server 2003 som spionsoftware. Fejlen skete i fredags og den fejlbehæftede opdatering blev først opdaget efter flere timer, skriver CRNs amerikanske søsterblad.

CA har selv oplyst om fejlen på virksomhedens serviceside. Opdateringen til eTrust 7.0, 7.1 og 8.0 identificerede Windows´ LSASS service som værende virusen Lassrv.b.

Opdateringen satte automatisk "lsass.exe" i karantæne og det fik de berørte kunders servere til at gå ned. I enkelte tilfælde var det umuligt at få forbindelse til serveren efter opdateringen.

CA har efterfølgende offentliggjort instruktioner til hvordan man retter problemet. Det sker jævnligt at anti-virus programmer finder »falske« virusser. Oftest går det ud over ukendte programmer eller spil. I begyndelsen af året fik en Mcafee-opdatering dog enorme konsekvenser for brugerne. Den fejlbehæftede opdatering identificerede hundredevis af legit

» comon.dk - Jon Holm-Pedersen - 06-09-2006

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste