McAfee: sådan snyder spammerne

Ny undersøgelse beskriver de psykologiske spil spammere og scammere spiller, når de misbruger almene menneskelige omgangsformer til at stjæle penge og fortrolige oplysninger

McAfee har offentliggjort resultaterne fra en ny undersøgelse af de psykologiske tricks mail-bedragere bruger for at franarre mailbrugere penge og information.

Undersøgelsen af trends i spam-kriminalitet er udført af McAfee i samarbejde med to anerkendte psykologer - professer Clive Hollin, University of Leicester og professor James Blascovich, University of California. Resultaterne peger på, at den seneste udvikling er, at mail-bedragerne udnytter helt grundlæggende psykologiske svagheder. Spammernes mest udbredte strategi er følelsesmanipulation - de foregiver at være en troværdig afsender (så som en bank), de bruger en venskabelig tone og de taler til ukontrollérbare følelser så som frygt, tvivl og grådighed.

» teknikogviden.dk - 27-06-2007

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste