Laveste pris for antivirus til Microsoft Servere

Microsoft Gold Partner og global udbyder af anti-spam og antivirus løsninger, SPAMfighter ApS, har besluttet at tilbyde antivirus til Microsoft servere til en uovertruffen pris i en begrænset periode. Målsætningen er at have den laveste pris på markedet af alle antivirus programmer til Microsoft servere.

Anti-virus software til servere er vigtigt, da virksomhedens servere er under konstant angreb fra cyberkriminelle som er opsatte på at få adgang til data via hjælp af skadelig software og andre infiltrationer.

VIRUSfighter Server er et let anvendeligt, pålideligt og sikkert antivirus program til Windows servere. VIRUSfighter Server antivirus software vil beskytte enhver Windows server mod malware, inklusiv vira, trojanere og root-kits og hjælpe med at sikre følsomme data for ethvert firma, organisation og hjemmebruger som har een eller flere Windows servere. Det velkendte Virus Bulletin har tildelt produktet en VB100 pris i en sammenlignende test mellem antivirus til windows servere.

Den typiske pris for en licens til et antivirus produkt til en Windows server fra tilsvarende antivirus udbydere ligger i omegnen af 150-200 US dollars eller endda højere. Mange billigere løsninger har reduceret funktionalitet eller har ikke nogen supportmuligheder. I en begrænset periode koster VIRUSfighter Server således USD 19,95. Denne pris inkluderer e-mail og telefonisk support og er fuldt funktionelt for et ubegrænset antal brugere. Se her for en sammenligning af antivirus produkter til servere.

Henrik Sørensen, direktør SPAMfighter ApS udtaler, "Vi mener denne meget konkurrencedygtige pris sender et signal til branchen. Med det aktuelle økonomiske klima hvor mange firmaer forsøger at skære i omkostninger kommer vi dem i møde og stadigvæk sikrer dem fuldt mod trusler som virus." Sørensen tilføjer, "Vi er glade for at kunne tilbyde et så konkurrencedygtigt og anerkendt produkt til en uovertruffen pris."

VIRUSfighter Server:
- Op til flere updates om dagen
- Beskyttelse mod de seneste og kendte trusler
- Tilgængeligt på 17 sprog
- Support til Microsoft Windows 2000 Server/Advanced Server, Microsoft Windows 2003 Server, Microsoft Windows 2008 Server, Microsoft Small Business Server (2003, 2008, Standard and Premium)

VIRUSfighter Server er tilgængeligt med en 30 dages prøveperiode og kan downloades her.

 

» SPAMfighter - 15-12-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste