Alt om Data anbefaler SLOW-PCfighter

Magasinet Alt om Data har i en artikel -Kampen mod den sløve PC- testet SLOW-PCfighter i sit seneste trykte magasin udgivet december 2011 og slutter med vurderingen "Et rigtigt godt stykke software der effektivt hjælper med til at holde din computer i topform".

Alt om Data SLOW-PCfighter testAlt om Data installerede SLOW-PCfighter på en ret ny PC og efter en problemløs installation blev 350 fejl i registreringsdatabasen fundet. Efter en belastningstest som konkluderede at PC'en ikke på nogen måde var blevet ustabil af afviklingen af SLOW-PCfighter blev beregnet at PC'en var blevet 3% hurtigere. Dette lyder af lidt men var meget tilfredsstillende set i lyset af at PC'en stort set var ny. Alt om Data roser i øvrigt at SLOW-PCfighter foretager en grundig backup af registreringsdatasen før afvikling samt de mange tilpasningsmuligheder som softwaren tilbyder. Alt om data konkluderer således: "SLOW-PCfighter er et rigtig godt program. Der er ingen tvivl om, at det gør din computer hurtigere, uden at den på nogen måde bliver ustabil."

Samlet set vurderer Alt om Data software og SLOW-PCfighter ud fra tre kriterier; Brugervenlighed (50%), Features (30%) og Pris (20%) og lander på en samlet 4.5 ud af 5 mulige "stjerner".

"Som altid er det et skulderklap når eksperter siger god for vores produkter", udtaler Henrik Sørensen, CEO og medstifter af SPAMfighter. "Vi har lagt mange ressourcer i dette produkt og vil videreudvikle softwaren i 2012, så anerkendelsen kommer på det helt rigtige tidspunkt", tilføjer Henrik Sørensen.

SLOW-PCfighter er en danskudviklet registry cleaner som finder og retter fejl i registreringsdatabasen i en Windows computer. SLOW-PCfighter er tilgængelig i en gratis udgave der finder alle fejl i registry og gratis retter 25 fejl. Download den gratis version her.

SLOW-PCfighter er i øvrigt i familie med de andre klientprodukter i SPAMfighters produktlinie; Antispam produktet SPAMfighter, Antivirus produktet VIRUSfighter, antispyware produktet SPYWAREfighter og endeligt værktøjet til at rode op på fyldte hard diske; FULL-DISKfighter.

» SPAMfighter - 29-12-2011

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste