SPAMfighter lancerer gratis antivirusprogram til Android Smartphones


I takt med at brugen af smartphones og tabletcomputere stiger, både i privat og professionel sammenhæng, er antallet af malwareangreb på disse enheder steget på grund af den mængde af følsom data enhederne er begyndt at indeholde og håndtere. Risikoen for at smartphones og tabletcomputere rammes af malware, er steget konstant siden deres introduktion.

De mobile enheders omfattende tilstedeværelse har åbnet nye muligheder for svindlere, som især går efter åbne platforme som Android. Alene i 2011 viste uafhængige undersøgelser at antallet af malwaretrusler rettet mod Android enheder steg med 500%, og Google har ofte været nødsaget til at fjerne applikationer med malware fra Android Market.

SPAMfighter ApS som er en ledende udvikler af sikkerhedssoftware til Windows brugere og servere, annoncerer nu en ny variant af antivirusprogrammet VIRUSfighter til Android enheder. VIRUSfighter Android sikrer Android-baserede mobile enheder mod de nyeste trusler, og indeholder følgende funktioner:

- Regelmæssige opdateringer som sikrer en høj detektionsrate og den bedste beskyttelse.
- Skanning 'på bestilling' (herunder planlagt skanning) som skåner batteriets levetid.
- Nye applikationer skannes før de tages i brug.
- Understøtter Kindle Fire

VIRUSfighter Android er det nyeste medlem af VIRUSfighter familien indenfor sikkerhedsprodukter, udviklet med det formål at beskytte din Android telefon eller tablet mod de nyeste malware trusler. VIRUSfighter Android er gratis og kan downloades fra Android Market her.

VIRUSfighter Pro er din beskyttelse mod vira og andet skadeligt software der rammer Windows enheder. Softwaren indeholder en 30-dages prøve af det komplette program. Download din prøve her.

VIRUSfighter Server er en simpel og effektiv antivirus løsning til Windows severe. Serversoftwaren indeholder ligeledes en 30-dages prøve af det fulde program til en meget fordelagtig pris. Download din prøve her.

Ved VIRUSfighter Androids lancering kommenterer SPAMfighter ApS CEO Henrik Sørensen at "med tilføjelsen af VIRUSfighter Android dækker vi nu den fulde palet af platforme som oftest rammes af IT-kriminelle. Fra Windows brugere og Windows servere til mobile Android enheder, er vi stolte og glade for at kunne tilbyde den bedste beskyttelse til vores kunder.

 

» SPAMfighter - 19-01-2012

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste