Ny omgang falske Skat mails

Phishing er en yndet beskæftigelse for spammere og disse har i årevis forsøgt at franarre personlige oplysninger som kreditkort via mails som udgiver sig for at være officielle. SPAMfighter har identiceret en ny phishing spam kampagne som udgiver sig for at være fra Skat. Det er helt gængs at Skat og banker udnyttes på denne måde.

Mailen varierer og benytter blandt andet "Skatterform 2012" og "Meddelelse om tilbagebetaling af skat for år 2011" i emnefeltet, men er ikke så velskrevet som tidligere forsøg. I mailen som således udgiver sig for at være fra Skat står blandt andet

"Jeg sender denne e-mail for at annoncere: Efter den sidste årlige beregning af din finanspolitiske aktivitet, vi har fastslået, at du er berettiget til at modtage en tilbagebetaling af skat af:

XXXX

At modtage din refusion, kan du udfylde og indsende den afgiftsgodtgørelse form.

Klik her for at få adgang til din refundere"

Klikker man på linket lander man på et site hvor man blandt andet bliver bedt om at indtaste sit kreditkortnummer. Skat ville naturligvis aldrig bede en borger om en kreditkort nummer fra en mail.

"Det er en typisk fremgangsmåde for spammere at udnytte at vi er tæt på jul hvor en skatterefusion vil være kærkommen", udtaler Kim Falkner, marketingchef SPAMfighter. "Vi anbefaler naturligvis at man benytter et spam filter eller umiddelbart sletter mailen."

Om SPAMfighter

SPAMfighter beskytter internet brugere i mere end 200 lande mod spam. Virksomheden er ejet og stiftet af Henrik Sørensen og Martin Thorborg (som i 1995 startede Jubii) samt Daniel Hjortholt og Martin Dyring. Udover spamfiltre til virksomheder og private udvikler og tilbyder SPAMfighter også antivirus og antimalware samt værktøjer til optimering af PC'ere.

» SPAMfighter - 17-12-2012

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste