Pressemeddelelse - Spam mails i julen har slået alle rekorder

Pressemeddelelse - Frederiksberg den 29. december 2003

Spam mails i julen har slået alle rekorder

I julen har mere end 50 % af alle e-mails modtaget i Danmark været spam.

På normale dage ligger antallet af spam mails modtaget af danskere meget stabilt på godt 33 % af alle modtagne mails. Men i juletiden er spammerne gået amok og har overdænget danskerne med uhørte mængder af spam mails. Niveauet i juletiden er nu på mere end 50 % og det kan mærkes. Specielt gamle kendinge som tilbud fra USA om Viagra og billige lån har floreret hyppigt blandt de spam mails danskerne har fået i julen. Men også nye versioner af de såkaldte "Nigeria Mails" hvor afsenderen prøver at narre store beløb ud af modtageren, har fået hyppigheden til at stige kraftigt.

"Mere end 300.000 danskere bruger et spam filter fra SPAMfighter og det er her tallet kommer fra. Hver gang en spam mail rammer en af SPAMfighter brugerne, kan de ved et tastetryk anmelde den til SPAMfighter serveren og på den måde fjerne den fra resten af brugerne. Det giver os et meget præcis billede af hvor meget spam der bliver sendt til Danmark og det niveau vi har lige nu er aldrig set før" Udtaler Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter.

SPAMfighter er et dansk firma ejet af stifterne af Jubii, Henrik Sørensen, Martin Thorborg og de 2 programmører Daniel Hjortholt og Martin Dyring.
SPAMfighter fjerner hver dag 1.3 millioner spam mails fra 2.5 millioner screenede e-mails, modtaget af 320.000 brugere i 130 lande.

» SPAMfighter - 29-12-2003

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste