Danske SPAMfighter har sparet internetbrugerne for 31 års arbejde.

Pressemeddelelse - Frederiksberg den 22. april 2004

Danske SPAMfighter har sparet internetbrugerne for 31 års arbejde.

Danske SPAMfighter har siden opstarten i maj 2003 fjernet mere end 200 millioner spam mails fra computere over hele verden. Hvis man antager at det tager 5 sekunder at modtage og slette en spam mail, bliver besparelsen på hele 31 år.
Siden starten for et lille år siden, har SPAMfighter filtreret 480 millioner mails, hvoraf de 200 millioner var spam.

"Det er spændende at sidde 5 mand i en kælder på Frederiksberg og være med til at fjerne et problem der bliver større og større for folk over hele verden. Vi har på under et år fået 370.000 brugere i 149 lande og alene de sidste 14 dage er 17.000 nye brugere kommet til. Det giver lidt lange nætter, men det var vi jo vandt til i Jubii"
udtaler Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter.

SPAMfighter bruger den styrke der ligger i, at mere end 370.000 brugere med ét klik rapporterer, hvis de får en spam mail. Når flere brugere har rapporteret den samme spam mail, bliver den automatisk filtreret fra alle andre brugere. Det betyder at mere end 90 % af alt spam bliver filtreret fra, før den enkelte bruger når at se dem.

Se mere på: www.spamfighter.com

SPAMfighter er et dansk firma ejet af stifterne af Jubii, Henrik Sørensen og Martin Thorborg, og de 2 programmører Daniel Hjortholt og Martin Dyring.
SPAMfighter fjerner hver dag 2 millioner spam mails ud af
3.4 millioner testede e-mails, modtaget af 370.000 brugere i
149 lande.

» SPAMfighter - 22-04-2004

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste