Spam mails i sommerregnen har slået alle rekorder

Pressemeddelelse - Frederiksberg den 15. juli 2004

I den våde danske sommer, har mere end 60 % af alle e-mails modtaget i Danmark været spam.

Den sidste rekord var i julen 2003 hvor 50 % af alle mails i Danmark var spam, men nu er presset yderligere forøget til mere end 60 % og i sidste weekend nåede niveauet over 70 %.

"Ud over at vi skal døje med en våd sommer, skal vi tilsyneladende også dænges til med tilbud om Viagra m.m. Det kan selvfølgelig være at netop det produkt lander på et tørt sted" Udtaler Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter.

Meget af det spam der har ramt danskerne i sommerferien, er stærkt udlændingefjendtlige mails fra Tyskland. Budskaber om at Tyrkerne skal ud af Tyskland og postulater om at udlændingene voldtager tyske statsborgere er blandt de bizarre beskeder spammerne udsender.

"Mere end 300.000 danskere bruger et spam filter fra SPAMfighter og det er her tallene kommer fra. Hver gang en spam mail rammer en af SPAMfighter brugerne, kan de ved et tastetryk anmelde den til SPAMfighter serveren og på den måde fjerne den fra resten af brugerne. Det giver os et meget præcis billede af hvor meget spam der bliver sendt til Danmark og det niveau vi har lige nu er aldrig set før"
Udtaler Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter.

Det aktuelle spam niveau bliver opdateret 24 timer i døgnet (i skrivende stund er det 63 %) og det kan aflæses her:
http://www.spamfighter.com/Lang_DA/Default.asp


SPAMfighter bruger den styrke der ligger i, at mere end 450.000 brugere med ét klik rapporterer, hvis de får en spam mail. Når flere brugere har rapporteret den samme spam mail, bliver den automatisk filtreret fra alle andre brugere. Det betyder at mere end 90 % af alt spam bliver filtreret fra, før den enkelte bruger når at se dem.

SPAMfighter, Europas førende anti spam firma, er et dansk firma ejet af stifterne af Jubii, Henrik Sørensen og Martin Thorborg, og de 2 programmører Daniel Hjortholt og Martin Dyring.
SPAMfighter fjerner hver dag 2,5 millioner spam mails ud af
4 millioner testede e-mails, modtaget af 400.000 brugere i 160 lande.
Se mere på: www.spamfighter.com...

» SPAMfighter - 15-07-2004

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste