SPAMfighter klar med løsning til alle mailservere

SPAMfighter klar med løsning til alle mailservere

Spam er et stadig stigende problem, der næppe bliver mindre i fremtiden. Derfor arbejder mange firmaer verden rundt på løsninger, der kan hjælpe de plagede brugere, ved at filtrere de uønskede mails efter intelligente algoritmer. Blandt de mange udviklere er også et dansk firma med to gamle kendinge ved roret.

Danske Spamfighter.com, som bl.a. de to danske Jubii stiftere, Martin Thorborg og Henrik Sørensen, står bag, er nu klar med en ny udgave af virksomhedens særdeles effektive spamfilter.

Seneste nyhed er således, at det danske selskab også kan tilbyde en SMTP-løsning. Det betyder samme høje effektivitet og principielt uafhængighed af operativsystem og mailsystem. Produktet giver mulighed for at foretage spam filtrering før spam-mailen når virksomhedens mail-servere. Således er der åbnet op for at aflaste ens eksisterende mailservere samtidig med man kommer spam problemet til livs.

En af fordelene ved løsningen er at alle virksomhedens brugere beskyttes fra spam, uden behov for lokal klient-software. En kæmpe fordel for netværksadminstratorer, der oftest har mere end rigeligt at se til i hverdagen ...

Det nye produkt installeres ganske enkelt på en Windows NT 3.51 server eller nyere, og fungerer herefter som en såkaldt SMTP-proxy. Udover den intelligente mail-filtrering, byder nyheden på mange andre spændende funktioner, der kan lette det daglige arbejde. Ikke kun for systemadministratorer, men også for den enkelte bruger.

Spamfighter blev for nylig testet af det Scandinaviske PC-magasin Komputer for alle. Her endte Spamfighter som en klar testvinder i sammenligningen med fire andre, tilsvarende produkter. Nærmere oplysninger og evt. bestilling af bladet hos Komputer For Alle http://www.komputer.dk

For mere information om SPAMfighters SMTP løsning, ring til Martin Thorborg på 7022 1551 eller send en e-mail på adressen: martin@spamfighter.com
Eller kig på hjemmesiden: www.spamfighter.com/Lang_DA/Product_SMTP.asp


SPAMfighter bruger den styrke der ligger i, at 500.000 brugere med ét klik rapporterer, hvis de får en spam mail. Når flere brugere har rapporteret den samme spam mail, bliver den automatisk filtreret fra alle andre brugere. Det betyder at mere end 90 % af alt spam bliver filtreret fra, før den enkelte bruger når at se dem.

SPAMfighter, Europas førende anti spam udvikler, er et dansk firma ejet af stifterne af Jubii, Henrik Sørensen og Martin Thorborg, og de 2 programmører Daniel Hjortholt og Martin Dyring.
SPAMfighter beskæftiger 10 mand og er netop flyttet til nye lokaler på Nørrebro i København.
SPAMfighter har ingen gæld og er 100 % finansieret af de indtægter salget af SPAMfighter klienten indbringer.
SPAMfighter fjerner hver dag 2,5 millioner spam mails ud af 4 millioner testede e-mails, modtaget af 500.000 brugere i 159 lande.

» SPAMfighter - 23-09-2004

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste