SPAMfighter Pro, nu også på CD-ROM

SPAMfighter Pro, nu også på CD-ROM

Nu er det muligt for butikker at indkøbe SPAMfighter Pro på CD-ROM i en flot detailkasse, lige til at sætte på hylden.

Spammails er blevet et enormt problem for alle Internetbrugere og der er stor efterspørgsel efter produkter der kan sætte en stopper for de uopfordrede reklamer.

Mere end 10.000 har allerede købt SPAMfighter Pro, men mange mennesker er stadigvæk bange for at betale over Internettet. Derfor har SPAMfighter ApS lanceret en detailversion af SPAMfighter Pro der nu kan købes af interesserede butikker. Det giver kunderne mulighed for at købe SPAMfighter Pro uden at betale over nettet.

SPAMfighter Pro vandt i september måned en omfattende test i Skandinaviens største Pc-magasin - Komputer For Alle og dertil er programmet, installationsvejledningen og supporthjælpen alt sammen på dansk. Det gør det til den klart stærkeste anti spam løsning på det danske marked og til en vejledende udsalgspris på 200 kr. inkl. Moms, er der ingen andre anti spam produkter der kommer i nærheden af SPAMfighter Pro.

Mindste bestilling er 10 pakker og ved bestilling inden den 27. oktober følger der en flot markedsføringspakke med helt gratis.

Interesserede forhandlere kan henvende sig til:

Henrik Sørensen på tlf. 70 22 15 51 eller e-mail: hes@spamfighter.com
SPAMfighter bruger den styrke der ligger i, at 500.000 brugere med ét klik rapporterer, hvis de får en spam mail. Når flere brugere har rapporteret den samme spam mail, bliver den automatisk filtreret fra alle andre brugere. Det betyder at mere end 90 % af alt spam bliver filtreret fra, før den enkelte bruger når at se dem.

SPAMfighter, Europas førende anti spam udvikler, er et dansk firma ejet af stifterne af Jubii, Henrik Sørensen og Martin Thorborg, og de 2 programmører Daniel Hjortholt og Martin Dyring.
SPAMfighter beskæftiger 10 mand og er netop flyttet til nye lokaler på Nørrebro i København.
SPAMfighter har ingen gæld og er 100 % finansieret af de indtægter salget af SPAMfighter klienten indbringer.
SPAMfighter fjerner hver dag 2,5 millioner spam mails ud af 4 millioner testede e-mails, modtaget af 500.000 brugere i 159 lande.

» SPAMfighter - 13-10-2004

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste