SPAMfighter introducerer nu antivirusløsningen VIRUSfighter

SPAMfighter introducerer nu antivirusløsningen VIRUSfighter, som er lavet i samarbejde med Norske Norman.

Danske SPAMfighter har på små 2 år fået mere end 500.000 brugere fra hele verden og mange af dem har bedt om at SPAMfighter også laver en antivirusløsning og den bøn er nu hørt.

VIRUSfighter installeres let på enhver Windows maskine, hvor den kører diskret i baggrunden og holder øje med at alt er som det skal være. Hver gang et nyt virus-angreb bryder ud, kommer der hurtigt en effektiv modkur, der installeres uden at brugeren skal foretage sig noget.

VIRUSfighter køre naturligvis perfekt sammen med SPAMfighter og de udgør en meget sikker, effektiv og brugervenlig løsning til at holde Virus, Spam og Phishing væk fra computeren.

"Virusproblemet vokser hver dag og de fleste brugere har allerede installeret en antivirusløsning. Problemet er at mange løsninger er svære at installere korrekt og det giver brugerne en falsk sikkerhed. VIRUSfighter er en simpel og effektiv løsning, der ikke ligner cockpittet på en Boeing 737. Ligesom SPAMfighter, er VIRUSfighter nem at installere og bruge. Samtidig kan de erfarne brugere åbne "motorhjelmen" og lege med alle de avancerede features hvis de har lyst til det." Udtaler Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter.

VIRUSfighter koster 300 kr. om året inkl. moms, men har man i dag en konkurrerende antivirusløsning installeret, køber SPAMfighter den for 110 kr. Det betyder at prisen lander på 190 kr. inkl. Moms.


For mere information om VIRUSfighter, ring til Martin Thorborg på 7022 1551 eller send en e-mail på adressen: martin@spamfighter.com
Eller kig på hjemmesiden: www.virusfighter.com/Lang_DA/Default.asp


SPAMfighter, Europas førende anti spam udvikler, er et dansk firma ejet af stifterne af Jubii, Henrik Sørensen og Martin Thorborg, og de 2 superprogrammører Daniel Hjortholt og Martin Dyring.
SPAMfighter beskæftiger 11 mand som sidder på Nørrebro.
SPAMfighter fjerner hver dag 2,5 millioner spam mails ud af 4 millioner testede e-mails, modtaget af 500.000 brugere som er fordelt på alle verdens lande, på nær Vatikanstaten. Men med den nye pave er der håb forude.

» SPAMfighter - 02-06-2005

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste