SPAMfighter frigiver nu opdateret version med forbedret spambeskyttelse

Den nyeste version af SPAMfighter giver endnu bedre beskyttelse imod de nyeste former for spam som plager alle brugere af e-mail i dag.

SPAMfighter har igen forbedret sit unikke spam filter med nye metoder til at opfange de nyeste former for billedspam og blokering af spammails med de nyeste tricks af spammere. Dette medfører en bedre filtrering af spam for SPAMfighters brugere.

"Vi har arbejdet meget hårdt på at følge med spammernes nyeste tricks og har indført nogle forbedringer i vores spamfilter for at håndtere disse spammails" fastslår Martin Thorborg, medejer og -stifter af SPAMfighter.

De fleste spamfiltre på Internettet i dag er såkaldte bayesiske filtre. Disse er i øjeblikket kun tekstbaserede som udelukker muligheden for billedspam. Billedspam er een af de nyeste teknikker benyttet af spammere. Billedspam er spam hvor tekst er indarbejdet i billeder i e-mails. SPAMfighter benytter et unikt signatur-baseret filter som fanger såvel tekstbaseret spam som billedspam.

Den nyeste opgradering af SPAMfighter indeholder et større opgradering af spam beskyttelses motoren. Denne motor afvikler en række lokale tests for at fange mistænkelige mails. Dette vil øge antallet af opfanget spam af SPAMfighter.

SPAMfighter har således forbedret opfangelsen af nye former for spam. Eksempler på dette er nye forsøg på skjule tekst i billeder ved at rotere billedet eller opsplitte tekst i rubrikker i billeder således opfangelsen af spam filtre er svær.

Et andet eksempel af nye spamtiltag som SPAMfighter kan opfange er forsøg på at skjule afsenderen af e-mailen. Typisk afsendes fra en falsk IP-adresse men der i virkeligheden sendes fra en anden. SPAMfighter benytter også IP-adressen til at klassificere mistænkelige mails.

SPAMfighter er Europas førende antispam producent og på verdensplan beskytter vi over 3 millioner privatbrugere og virksomheder mod spam på deres computere og servere.

SPAMfighter bruger den styrke, at over 3 millioner brugere rapporterer, når de får en spam-mail. Sekunder efter denne rapportering, er spam-mailen fjernet fra alle andre brugere, og det bevirker, at kun ganske få spam-mails slipper igennem filtret. Læs mere om SPAMfighter her

For yderligere information, kontakt Martin Thorborg, info@spamfighter.com, SPAMfighter ApS, Nattergalevej 6, 2, DK-2400 København NV, Denmark. Tlf.:: +45 7022 1551 Fax (Europe): +45 3323 0376 Phone (USA) +1 (561) 962-4166 Fax (USA) +1 (561) 962-4266 uspartners@spamfighter.com

 

 

 

» SPAMfighter - 11-06-2007

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste