SPAMfighter nomineret til the Shareware Industry Awards

SPAMfighter er blevet nomineret af Shareware Industry Awards Foundation, som et af de bedste og mest kvalificerede shareware programmer, som er udbudt på internettet i dag.

"Der er tusindvis af produkter under kategorien "prøv før du køber" under online download industrien på internettet. Vi er meget beæret over at blive nomineret som et af de bedste produkter i denne kategori. Vi er overbevist om at SPAMfighter er et af de mest brugervenlige produkter, på basis af at det både er hurtigt og meget nemt at installere og samtidig er det dét mest effektive produkt på markedet i dag", udtaler CEO for OakSky USA, Alix Aranza.

Ifølge Shareware Industry Awards Foundation, er Shareware et hvilket som helst software program, som tilbyder "prøv før du køber." Brugeren skal være istand til at prøve det egentlige produkt, uanset om det er et program, der kan downloades eller en service som blot bliver benyttet online.

SPAMfighter imødekommer disse kvalifikationer ved at tilbyde 30 dages gratis prøvetid. Efter denne prøvetid, kan brugeren vælge at købe SPAMfighter Pro, men er det en privat bruger, kan de også vælge blot at fortsætte med SPAMfighter Standard, som er fuldt funktionsdygtigt.

SPAMfighter er nomineret som et af de bedste web-baserede programmer. Ifølge shareware websiden, har SPAMfighter alle de programmer der højner brugen af World Wide Web, inklusiv HTML editore, email programmer, browser relaterede anvendelse, søgeprogrammer samt nyhedsgrupper.

Vinderen af denne award, vil blive offentliggjort i forbindelse med en 3 dages event fra den 12, til den 14 Juli, 2007 i USA. Andre nominerede er: Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird og RoboForm.

Shareware Industry Awards startede i 1991 og de første priser blev tildelt ved det andet sommmer Shareware Seminar i 1992. Siden da er det vokset kraftigt og har i dag medlemmer i 87 lande, såvel som alle US staterne samt de canadiske provinser. Shareware skribenter, journalister og anmeldere har mulighed for at stemme.

SPAMfighter er Europas førende antispam producent og på verdensplan beskytter vi over 3,4 millioner privatbrugere og virksomheder mod spam på deres computere og servere.

SPAMfighter bruger den styrke, at over 3 millioner brugere rapporterer, når de får en spam-mail. Sekunder efter denne rapportering, er spam-mailen fjernet fra alle andre brugere, og det bevirker at kun ganske få spam-mails slipper igennem filtret. Læs mere om SPAMfighter her.

For yderligere information, kontakt Martin Thorborg, info@spamfighter.com, SPAMfighter ApS, Nattergalevej 6, 2, DK-2400 København NV, Denmark. Tlf.:: +45 7022 1551 Fax (Europe): +45 3323 0376 Phone (USA) +1 (561) 962-4166 Fax (USA) +1 (561) 962-4266 uspartners@spamfighter.com

 

» SPAMfighter - 14-06-2007

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste