Ny trojansk hest forsøger at stjæle kreditkortoplysninger og udgiver sig for at være VIRUSfighter

Mange internetbrugere fik en overraskelse da de pludseligt fik en dialogboks på skærmen som bekendtgjorde at en virus var fundet på deres computer. Det er imidlertid ikke tilfældet men for at for at stoppe denne falske virus må de betale. Dette stykke malware kaldet Malware. AMCC udgiver sig for at være VIRUSfighter og benytter grafik der er stjålet fra VIRUSfighters hjemmeside. Men det er ikke det prisvindende antivirusprodukt VIRUSFighter men en forfalskning. VIRUSfighter er ikke blevet hacket og ingen personlige oplysninger eller data er blevet stjålet, men VIRUSfighters grafik benyttes blot for at snyde brugere til at give deres kreditkortoplysninger.

"Vi er meget kede af at dette er sket. VIRUSfighter kan man sagtens have tillid til og brugere kan med ro i sindet downloade og købe den version som er tilgængelig fra vores hjemmeside", kommenterer Martin Thorborg, medstifter og -ejer af SPAMfighter. Det ægte program har intet tilfælles med det falske udover den benyttede grafik. Hvis brugere er interesseret i at benytte VIRUSfighter må man ikke installere det fra et pop-up vindue på et site. Oplever man at VIRUSfighter tilbydes fra et pop-up vindue og der ønskes umiddelbar betaling må man endeligt ikke gøre dette men snarere forlade hjemmesiden. Den ægte VIRUSfighter kan downloades her. Har man desværre betalt for det falske produkt via en pop-up boks skal man kontakte sin bank og trække pengene tilbage.

 

Om SPAMfighter.

SPAMfighter er Europas førende antispam udvikler. Det danske firma er ejet af stifterne bag Jubii.dk, Henrik Sørensen og Martin Thorborg, sammen med to programmører, Daniel Hjortholt og Martin Dyring.

SPAMfighter er beliggende i København og har omkring 35 ansatte. SPAMfighter er gældsfri og er 100% financeret ved indkomst fra det daglige salg af SPAMfighter licenser. SPAMfighter har fjernet omkring 15 millioner spam meddelser ud af 20 millioner modtaget/sendte mails, fra over 3,8 millioner brugere i 216 forskellige lande.

SPAMfighters styrke ligger i at over 3,8 millioner brugere, med et enkelt klik, rapporterer det spam de modtager. Når flere har registeret en e-mail som værende spam, bliver den automatisk fjernet fra alle andre brugere af SPAMfighter. Resultatet er at omkring 90% af al spam bliver fjernet. Få mere information om SPAMfighter her:

For yderligere information, kontakt Martin Thorborg, info@spamfighter.com SPAMfighter ApS, Nattergalevej 6, 2400 København NV, Danmark. Telefon: +45 7022 1551 Fax (Europa): +45 3323 0376 eller Alix Aranza Telefon (USA) +1 (561) 962-4166 Fax (USA) +1 (561) 962-4266 uspartners@spamfighter.com

 

 

» SPAMfighter - 10-09-2007

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste