SPAMfighter kan nu også fjerne spam-mails der kun består af billeder

Spammerne bliver mere og mere avancerede, og et af de tricks, der er ved at vinde indpas, er at skrive spamteksten i et billede.
Da spamfiltre ikke kan "læse" tekst i billeder og derfor ikke kan stoppe dem, har spammerne fri adgang til at sprede deres budskab om Viagra, billige lån mm. Men nu er det er slut!

SPAMfighter har i dag lanceret et revolutionerende filter der er i stand til at stoppe de irriterende spam-mails med billeder.

Teknologien har været et halvt år undervejs og er yderst effektiv. Når en bruger af SPAMfighter anmelder en spam-mail med et billede i, bliver billedet analyseret og et "DNA", altså en unik profil af billedet, sendt til SPAMfighter Serveren, som ser, om andre brugere har anmeldt det samme billede som spam. Og så bliver mailen med billedet stoppet hos alle de andre SPAMfighter brugere.

"Vi er rigtig stolte over at have løst et problem, som volder alle vores konkurrenter store kvaler, det er simpelthen dansk forskning når det er bedst," udtaler Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter. Han fortsætter: "Teknologien vil komme alle vores mere end 1 million brugere verden over til gavn og vil hjælpe os til at få en endnu større del af sikkerhedsmarkedet."

SPAMfighter bruger den styrke, der ligger i, at 1.2 millioner brugere med ét klik rapporterer, hvis de får en spam-mail. Når flere brugere har rapporteret den samme spam-mail, bliver den automatisk filtreret fra hos alle andre brugere. Det betyder at 98 % af alle spam-mails bliver filtreret fra, før den enkelte bruger når at se dem.

Se mere på: www.spamfighter.dk

SPAMfighter, Europas førende spam filter udvikler, er et dansk firma ejet af stifterne af Jubii, Henrik Sørensen og Martin Thorborg, og de 2 programmører Daniel Hjortholt og Martin Dyring.
SPAMfighter beskæftiger 17 mand som sidder på Nørrebro.
SPAMfighter har ingen gæld og er 100 % finansieret af de indtægter salget af SPAMfighter klienten indbringer.
SPAMfighter fjerner hver dag 3 millioner spam mails ud af 4 millioner testede e-mails, modtaget af 1 million brugere i 207 lande/områder.

» SPAMfighter - 21-04-2006

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste