SPAMfighter indgår distributionsaftale

SPAMfighter og Videsh Sanchar Nigam Limited (VSNL) har underskrevet en distributionsaftale som giver SPAMfighter bedre adgang til det indiske, asiatiske og globale marked. Med et større globalt SPAMfighter community vil SPAMfighter brugere opleve endnu bedre spamfiltrering.

"Vi er glade for denne aftale med VSNL og er sikre på aftalen dels vil åbne mange døre for os og dels give vores brugere bedre spambeskyttelse på samme tid" udtaler Nils Plum Wirell, International Sales Manager. "VSNL er glade for at indgå partnerskab med SPAMfighter og tilbyde Internet brugere i Indien et godt anti-spam produkt. Et community spam filter kan spare millioner af brugere for irritationen med spam" tilføjer Mukul Sood, Vice President, Content & Applications, VSNL.

VSNL er en ledende udbyder af kommunikationsløsninger. For andet år i træk vandt man prisen for "Bedste Asiatiske distributør" af World Communication Awards. VSNL har hovedkvarter in Mumbai, Indien og har afdelinger globalt i lande som USA, Sydafrika, Sydamerika, Hong Kong og Singapore.

Siden 2005 er salget af PC'ere steget kraftigt i Indien. Med øget brug af computere og e-mail i Indien er spam blevet et større problem og en potentiel sikkerhedsrisiko. Spam kan indeholde virus- og phishingangreb og behovet for sikkerhedssoftware i Indien er således større og større.

SPAMfighter er et community spam filter. Således kan spam rapporteres af den enkelte bruger og hjælpe med at blokere det for andre brugere af SPAMfighter. Når et bestemt antal har rapporteret en e-mail som spam vil det blive blokeret for de andre brugere.

SPAMfighter har tillid til at den distributionsaftale med VSNL vil øge antallet af brugere i Asien og globalt. Kina og Sydkorea er begge i top 3 af lande hvor spam afsendes fra. Med flere SPAMfighter brugere i Asien mere spam vil blive blokeret for hele SPAMfighters community.

Om SPAMfighter:

SPAMfighter er Europas førende producent af spamfiltre. Den danske virksomhed er ejet af stifterne af Jubii.dk, Henrik Sørensen og Martin Thorborg sammen med programmørerne Daniel Hjortholt og Martin Dyring. SPAMfighter har 35 ansatte og har hovedkontor i København.

SPAMfighter North America er baseret i Boca Raton, Florida og ledes af Alix Aranza.

SPAMfighter er en gældsfri virksomhed, og 100 procent finansieret af netop indtægterne fra salget af SPAMfighter klienten. SPAMfighter fjerner hver dag over 19 millioner spam mails fra 22 millioner testede e-mails modtaget af over 4 millioner brugere i 216 landeområder.

For yderligere information, kontakt Martin Thorborg, info@spamfighter.com, SPAMfighter ApS, Nattergalevej 6, 2400 København NV, Danmark. Telefon: +45 7022 1551 Fax (Europa): +45 3323 0376 eller Alix Aranza Telefon (USA) +1 (561) 962-4166 Fax (USA) +1 (561) 962-4266

 

» SPAMfighter - 07-01-2008

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste