SPAMfighter blåstemples med amerikansk varemærke

SPAMfighter er nu blevet godkendt som amerikansk varemærke, og det styrker virksomhedens brandingpotentiale markant. Det danske selskab forventer, at nyheden vil understøtte en i forvejen positiv udvikling mod stadig større international anerkendelse.

På engelsk hedder det et trademark - og SPAMfighters nu officielle varemærkestatus i USA, vil højst sandsynligt bidrage til, at væksten øges hos de danske SPAMkrigere.

"Vi er naturligvis meget stolte af at stå i denne situation, og dette varemærke er endnu et vigtigt skridt i SPAMfighters internationale udvidelse. Vi kommer nu til at fremstå som et endnu mere troværdigt brand på det amerikanske marked, hvilket har været vores mål i et stykke tid nu", forklarer Henrik Sørensen, der er administrerende direktør i SPAMfighter.

Fårene skilles fra bukkene med et varemærke

Et amerikansk varemærke er, som vi kender det fra Danmark, det navn, der bruges til at skelne materialer eller produkter. Der er mange fordele ved at blive registreret som et amerikansk varemærke, eksempelvis bliver en virksomhed som SPAMfighter umiddelbart positivt bemærket ved udnævnelsen. Ligeledes vil SPAMfighter nu kunne beskytte virksomhedens brand og produkter bedre i tilfælde af en eventuel retssag på amerikansk jord.

"Det er entydigt positivt for vores virksomhed", afslutter Alix Aranza - der er SPAMfighters ansvarlige i Nordamerika - fra Boca Raton, Florida.

Om SPAMfighter

SPAMfighter er Europas førende producent af spamfiltre. Den danske virksomhed er ejet af Jubii.dk-stifterne, Henrik Sørensen og Martin Thorborg sammen med de to programmører Daniel Hjortholt og Martin Dyring. SPAMfighter har 35 ansatte og har hovedkontor i København.

SPAMfighter er en gældfri virksomhed og 100 procent finansieret af netop indtægterne fra salget af SPAMfighter-klienten. SPAMfighter fjerner hver dag ca. 38 millioner spammails fra mere end 42 millioner testede e-mails - modtaget af over 4,8 millioner brugere i 216 landeområder.

» SPAMfighter - 15-05-2008

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste