SPAMfighter giver langsomme PC'er nyt liv med lancering af SLOW-PCfighter

SPAMfighters meningsmåling afslører, at 78% ikke vil købe en ny PC i år trods deres PC's dårlige ydeevne.

SPAMfighter, det prisvindende anti-spam filter med over 6 millioner brugere verden over, lancerer nu SLOW-PCfighter - et nyt værktøj til registreringsdatabasen i WIndows , der er konstrueret til at give computeren bedre ydeevne og vil give en forlængelse af computerens levetid.

SLOW-PCfighter er hurtigt, nemt at installere og brugervenligt. SLOW-PCfighter bruger en avanceret teknik til at analyse og rette fejl på PC'er og SLOW-PCfighter undersøger din PC's "registreringsdatabase" og finder mislykkede programinstallationer, defekte afinstallationer og ødelagte drivere. Du kan nemt gøre opstarten af din PC hurtigere ved at vælge hvilke programmer din PC skal starte op automatisk.

I en nylig online meningsmåling med over 500 PC-brugere verden over, konstaterede SPAMfighter at 78% ikke vil købe en ny computer i år. Dette til trods for, at 38% oplever, at deres computere er blevet mærkbart langsommere og 42% oplever utilfredshed med den nuværende opstartshastighed. Da brugerne blev spurgt om, hvad de troede årsagen var til deres langsomme computere, svarede 53%, at de mente, det var grundet unødvendige programmer, 35% mente, det var computerens alder, 31% at det var spam, ligeledes 31% troede, det var spyware, 26% svarede at det var vira eller adware, mens 17% mente, det var cookies, der var den store synder.

Martin Thorborg, medstifter af SPAMfighter udtaler:"Vi lancerer SLOW-PCfighter som svar på vores brugeres ønsker om at forbedre resultaterne og ydeevnen uden at skulle købe ny PC. De fleste forbrugere fravælger køb af ny computer i år grundet den aktuelle finanskrise. Det er derfor vigtigt at de nu har de rigtige værktøjer, der giver dem mulighed for at få mest ud af deres PC."

SLOW-PCfighter kan straks downloades til en særlig pris på Dkr. 99,95 + moms. Man kan starte med en gratis SLOW-PCfighter skanning her.

» SPAMfighter - 22-05-2009

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Dear Reader

We are happy to see you are reading our IT Security News.

We do believe, that the foundation for a good work environment starts with fast, secure and high performing computers. If you agree, then you should take a look at our Business Solutions to Spam Filter & Antivirus for even the latest version of Exchange Servers - your colleagues will appreciate it!

Go back to previous page
Næste