SPAMfighter Mail Gateway tilkendt det anerkendte Gold Award af Virus Bulletin (VirusBTN)

Ledende specialister indenfor certificering og test af anti-virusprodukter og anti-spam løsninger - Virus Bulletin - har i deres november udgave testet SPAMfighter Mail Gateway. Virus Bulletin har i en årrække været kendt for test af anti virus software, men har siden 2008 også beskæftiget sig med omfattende test af anti spam løsninger.

Ca. 200.000 spam mails og ca. 2.000 korrekte mails blev benyttet i testen af VirusBTN og filtreret af SPAMfighter Mail Gateway. Over 97 % af spam mails blev korrekt filtreret som spam af SPAMfighter Mail Gateway og VirusBTN slutter deres test med "A VBSpam Gold award is well deserved". "Vi er naturligvis godt tilfredse med at modtage denne Award. Det er en bekræftigelse i at vores Community tilgang til spam filtrering også kan være en gevinst for virksomheder som ønsker en central anti spam løsning. Vi er glade for at kunne tilbyde denne løsning til vores kunder og forhandlere" udtaler Henrik Sørensen, Direktør i SPAMfighter. "De ressourcer vi lagde i en relancering af produktet SPAMfighter Mail Gateway med bla. nyt brugerinterface, nye filtreringsteknikker og optimering af performance" har således været en stor succes" tilføjer Henrik Sørensen. Både kunderne og nu også Virus Bulletin har taget rigtigt godt imod produktet.

SPAMfigher Mail Gateway er et server spam filter som retter mod det professionelle segment. Produktet benytter samme community baserede spamgenkendelsesmotor som den gratis SPAMfighter til privatsegmentet og de øvrige anti spam produkter i SPAMfighters produktportefølje.

Læs mere om SPAMfighter Mail Gateway her: http://www.spamfighter.com/Lang_DA/Product_SMTP.asp

» SPAMfighter - 06-11-2009

3 enkle trin til at opdatere driverne på din Windows PCSlow PC? Optimize your Slow PC with SLOW-PCfighter!Indbakke fuld af spam? Gratis spam filter!

Exchange Anti Spam Filter på dansk
Go back to previous page
Næste